12 november 2019, door Margaux van der Mieden

De Amsterdamsche Kerstmarkt op het Westergas

12 november 2019, door Margaux van der Mieden

De Amsterdamsche Kerstmarkt op het Westergas

Hadden we al gezegd dat de winter onze favoriete seizoen is? Jazeker en dat heeft onder andere te maken met al die te gekke winterkraampjes, markten, pop-ups, festivals (you name it). Schreven we een paar weken geleden nog over Pompet Chalet en FONDUE , twee nieuwe winterparadijsjes, hebben we nu weer iets nieuws in petto: De Amsterdamsche Kerstmarkt op het Westergas. Datum? 20 tot 23 december.

De Amsterdamsche Kerstmarkt

De Amsterdamsche Kerstmarkt

Lang… Heel lang geleden moesten we naar Duitsland voor een beetje kerstmarkt hoppen aangezien onze oosterburen patent hebben op alles wat te maken heeft met het woord kerst en markt. Dat is gelukkig verleden tijd en komen onze vrienden van het Westergas met een kerstmarkt. Dit is weer zo’n ééntje om naar uit te kijken. En olé olé, geen entree.

Op de zowel indoor als outdoor markt kun je natuurlijk glühwein scoren, en warme choco, en bier van brouwerij Troost, en kerstcadeaus. Ook zijn er muziekoptredens en dj’s, foodtrucks en winterbarren, kinderactiviteiten en een ijsbaan (yes!!). Jägermeister organiseert een kerstkaraoke en bij bar Radio Radio moeten de dansschoenen uit de tas worden gehaald of als je trek heb in een pizzahap.

Een hele mond vol, maar wij zijn reuze benieuwd naar de markt. En ons zul je wel zien rond banjeren ergens tussen 20 – 23 december op de Amsterdamsche Kerstmarkt.

Amsterdamsche Kerstmarkt