Nederland, Rotterdam27 juli 2022, door Barts Boekje

De Kantine: dé leukste creatieve koffie- en flexwerk hotspot in Maassluis

Nederland, Rotterdam, 27 juli 2022, door Barts Boekje

De Kantine: dé leukste creatieve koffie- en flexwerk hotspot in Maassluis

Team Barts Boekje is afgereisd naar Maassluis. Onder de rook van Rotterdam vind je deze kleine stad met een té schattig historisch centrum, omringd door mooie oude panden. Er komen steeds meer ondernemers die de stad ontdekken en hier met hun zaak neerstrijken. Heel eerlijk… we kwamen alleen in Maassluis voor noodzakelijk goed, echter zorgt de opkomst van leuke nieuwe plekken ervoor dat we vaker deze kant op zullen komen. Met de metro ben je aan de ene kant binnen een mum van tijd in Rotterdam en aan de andere sta je binnen een kwartiertje in Hoek van Holland. Hoe leuk is dat. Kortom: Maasluis moet meer op de kaart. En De Kantine is dé leukste creatieve koffie- en flexwerk hotspot in Maassluis.

 

Nou, als je toch in de buurt van Roffa bent: hier heel veel leuks in Rotterdam.

De Kantine, Maassluis

De Kantine, Maassluis

Je vraagt je nu natuurlijk af, wat is de reden dat jullie naar Maassluis zijn afgereisd? Snappen we! Dat komt door dé leukste koffie- en flexwerkplek van Maassluis: De Kantine. De vraag naar een leuke flexwerkplek in Maassluis was er wel, alleen was er geen aanbod. Eigenaresse Lobke en Floor hadden het al snel door en zijn samen in dat gat gesprongen. Samen met Stijn, die ervoor zorgt dat alles operationeel soepel verloopt, zijn ze een team. De kleurrijke, creatieve hotspot zorgt ervoor dat je nu ook in Maassluis kunt aanschuiven om te flexwerken en een koffietje (to go) kunt halen.

De creativiteit is niet te missen dankzij creatief marketingbureau ‘Amehoela’ (ook opgericht door Floor & Lobke) dat ook in het pand gevestigd is en het gehele interieur en concept bedacht en ontworpen heeft. Een felblauwe bar, roze en gele belhokjes en een knalrode vergaderruimte stelen de show en geven de ruimte een unieke uitstraling. Plantenliefhebbers? Hier zit je goed! De Kantine is namelijk de enige shop-in-shop van Nederland’s bekendste plantenwebshop Plantsome. Je vindt hier maar liefst 65+ groene vrienden welke met een gepersonaliseerde qr-code bij De Kantine met flinke korting te bestellen zijn! Win-win situatie dus.

Ga met je laptop zitten aan de lange tafel om te werken en te brainstormen of zoek juist iets meer privacy op en maak gebruik van de belhokjes. Hier kun je al je privégesprekken voeren en hoef je niet bang te zijn dat iedereen mee kan genieten. Hoewel het bij De Kantine voornamelijk om flexwerken en koffie gaat, neem vooral ook een Birthday cookie. Hier word je net zo vrolijk van als van het interieur.