Nederland, Utrecht6 oktober 2023, door Merche Ariza Gallego

De lekkerste ramen van Utrecht eet je bij Sanju op de Voorstraat

Nederland, Utrecht, 6 oktober 2023, door Merche Ariza Gallego

De lekkerste ramen van Utrecht eet je bij Sanju op de Voorstraat

Voor een bowl ramen zijn we altijd, maar dan ook echt altijd, te paaien. Waar de een misschien een bord pasta als het ultieme comfort food beschouwt, is dat voor ons een grote kom ramen met alles erop en eraan. In Utrecht kom je dan al gauw uit bij Sanju op de Voorstraat, dé plek in het centrum om de lekkerste ramen te eten (die je overigens ook als take-away kan meenemen). De leukste plek bij Sanju is aan de picknicktafels op het terras, met uitzicht op de drukte van de Voorstraat. Welke gerechten je echt moeten proeven als je bij dit Aziatische restaurant gaat eten, weten wij je uiteraard te vertellen.

Sanju Utrecht

Sanju Utrecht

Begin je maaltijd met edamame boontjes met zeezout en chilivlokken, probeer daarna de (vegetarische) gyoza en jackfruit karaage, maar zorg dat je ruimte overlaat voor de showstopper van de avond: ramen, of course. Het is even uitvogelen hoe je die gevoelsmatig eindeloze kom gaat opeten. Buiten dat het lekker is, is het ook een leuk gerecht om te eten door alle poespas. De noedels zorgen dat je met een volle buik de deur uitgaat, de keuzestress slaat toe bij al die lekkere en bijzondere toppings en de bouillon smaakt altijd naar meer. Nog één hapje dan…

Alles op de kaart van Sanju is lekker, of je nou vegetarisch wilt eten of juist voor vlees gaat. Geloof ons maar, als je gaat voor een van de drie vegetarische ramen, lever je absoluut niet in op smaak. Je maaltijd maak je compleet met de Sanju’s eigen bier. En dan met een volle buik huiswaarts!

Sanju Ramen