Nederland, Utrecht15 augustus 2023, door Merche Ariza Gallego

Streetfood in Saigon style, bij ĂnĂn in Utrecht moet je zijn

Nederland, Utrecht, 15 augustus 2023, door Merche Ariza Gallego

Streetfood in Saigon style, bij ĂnĂn in Utrecht moet je zijn

“Eet, eet.” Een aanmoediging die wij als levensgenieters niet nodig hebben, maar altijd graag horen. Dit is de letterlijke vertaling van de naam van het Vietnamese restaurant ĂnĂn. Deze uitnodiging, zoals een moeder die aan haar kinderen laat weten dat het eten klaar is, of koks op de straten van Vietnam die willen dat je graag bij hen komt eten, gaan wij maar al te graag op in. Zijn jouw vakantiedagen op maar wil je je toch even in Azië wanen? Reserveer dan snel jouw tafeltje en proef het eten én de sfeer van Vietnam gewoon op de Voorstraat in Utrecht.

Vietnamees eten in Utrecht

Vietnamees eten in Utrecht

De sfeer van Saigon zie, proef en ruik je bij ĂnĂn. Niet voor niets verscheen dit restaurant al eerder in het lijstje van beste restaurants in Utrecht.

Het menu bestaat uit een grote verzameling van kleine, betaalbare gerechten die je kunt combineren om tot een hele maaltijd te komen. Je blijft terugkomen om nieuwe smaken en combinaties te proberen. Leuk, maar ook riskant. Voordat je het weet kun je niet meer in de buurt van de Voorstraat komen zonder even bij ĂnĂn naar binnen te lopen voor een BVO’tje (Banh-mi-voor-onderweg). Liever genieten vanuit je luie stoel? ĂnĂn is een van onze favoriete adresjes in Utrecht via Thuisbezorgd.

ĂNĂN