23 oktober 2019, door Margaux van der Mieden

De Maaltuin: happen in de garage van Paleis Soestdijk

23 oktober 2019, door Margaux van der Mieden

De Maaltuin: happen in de garage van Paleis Soestdijk

De laatste tijd stroomt het binnen met de pop-ups, #welike. Zo hebben we vorige week nog geschreven over Fondue en Pompet Chalet. Hoogste tijd voor een de pop-upper van deze week. Op de agenda: happen in de garage op de Parade van Paleis Soestdijk. Vanaf 28 november tot en met 22 december kun jij dineren in restaurant De Maaltuin. Een plek waar ooit de Ferrari's van Prins Bernhard werden gestald en onderhouden. Magisch dus.

De Maaltuin

De Maaltuin

De garage op de Parade van Paleis Soestdijk, klinkt heel sjeik maar wat is ‘t? De Parade is het voormalig ‘fabriekje’ van het paleis waar de garage, de stallen, woningen voor het personeel, de kwekerij en de manege zijn gevestigd. Het paleis was nergens zonder deze gebouwen. 

Het is niet de eerste keer dat De Maaltuin de koninklijke kassen bestierd. Na de succesvolle wintereditie van vorig jaar plakte De Maaltuin er een jaar aan vast. En gelijk hebben ze. Toch is er dit jaar extra reden om te gaan. Paleis Soestdijk sluit de deuren vanaf januari en wordt vervolgens ergens in 2023 (geen grap) heropend. Jaja, nu moet je wel.  

Reden 2: een avond met alles erop en eraan. Check: muziek, welkomstdrank, amuse, viergangendiner, koffie/thee en verhalen. We zijn vooral benieuwd naar dat laatste, we want royal gossip. Prijskaartje: €54,95 per persoon. 

De Maaltuin