Nederland13 mei 2020, door Imara Milatz

Dé manieren om toch de liefde te vieren en (voor wie wil) zelfs te trouwen!

Nederland, 13 mei 2020, door Imara Milatz

Dé manieren om toch de liefde te vieren en (voor wie wil) zelfs te trouwen!

Laten we maar gewoon uit de school klappen en niet om de boel heen draaien: Myrthe Regelt Het (en alle concullega's in diezelfde trouwtak van sport) hebben op zijn zachtst gezegd geen lekker seizoen. Is zo, punt. Het jaar begon juist zo goed, met zoveel mooie plannen, ook in bruiloftland. Mensen gingen op één knie (hoeft natuurlijk niet, what she/he prefers, je trouwt tenslotte samen), verlovingsringen gingen om de ringvinger en tranen van geluk vloeide allover. En toen, ja toen gebeurde het (iets met corona). Boze tranen tot gevolg, uitstellen van plannen en afspraken wellicht gecanceld. En nu, met een klein lichtpuntje aan het einde (hopelijk) van de tunnel, is er de durf om voorzichtig weer het een en ander op te pakken. Verder te gaan op een positieve noot, dan maar een soort witte broodsweken tijdig vóór de wedding beleven. Met hulp van Myrthe Regelt Het natuurlijk, daar zijn ze immers de beste in. 

Dus voor alle (not so) soon to be mr & mrs, mr & mr en ms & ms: kin op, schouders omhoog, want no way dat we dit virus ons tegen laten houden om de liefde te vieren en mooie dingen te creëren. We dachten ook van niet! 

Omdenken is key

Omdenken is key

Er was eens… Een keer eerder dat we hier op Barts Bruiloft al over omdenken schreven. Of je er nou voor om hoeft te denken of niet maar in the end, als je goed nadenkt over waarom je wilt trouwen, is het toch in eerste instantie omdat je de liefde vieren wilt? De omdenkvraag is dan ook: wil je dit met een groot feest en een intiem diner dicht bij elkaar vieren? Tuurlijk, dat moet wachten. Anderhalve meter afstand is hier niet in te vullen. Maar wat als je nu toch al tijdens Corona je liefde zou kunnen vieren? Myrthe Regelt Het en team hebben hier, net zoals jezelf wellicht, de afgelopen tijd veel over nagedacht en staan te popelen om wat opties te delen. Weer doen waar ze goed in zijn.

Renew het aanzoek: heeft je partner je destijds ten huwelijk gevraagd? Zou het niet super zijn de rollen dan nu om te draaien en je partner ‘opnieuw’ te vragen op jullie oorspronkelijke datum? Organiseer een middag of avond die bij jullie past en bereid wat lieve woorden voor. Gegarandeerd succes!

Love-trio

Love-trio

Samen met de fotografen van FORLOVEWELIVE, bloemist Edénique Floral Design en Myrthe Regelt werden krachten samengebundeld. Dit love-trio betekent pure magie en samen maken ze van jullie home-elopement een bijna sprookjesachtige realiteit. 

Wablief? Wat is in hemelsnaam een elopement? Dat heeft uitleg nodig: met een klein aantal gasten (of alleen je partner) naar een bijzondere plek afreizen om daar aan elkaar jullie geloften uit te spreken. Intiemer kan bijna niet! 

Dit was al een grote trend in wedding-land, en daar is een even zo fascinerend mooie home-variant op bedacht! Zo klein, groots, romantisch, grappig in te zetten als je zelf wilt. Met een borrel-box, een chef aan huis zodat je kan dineren aan een fantastisch gestylede tafel. En met een romantische trouwsetting voor een fantastische love shoot, natuurlijk. Niks, niet cheesy! Tested and approved.

Walking down the aisle to the... voordeur!

Walking down the aisle to the... voordeur!

Een kleinere variant van een home-elopement is een deurceremonie. Gebaseerd op de fantastische voordeur portretten die nu trending zijn, kunnen jullie liefdeskoppels gaan voor een voordeurceremonie. Leuk toch? Met, of zonder, een goede knipoog insteken en vooral samen even genieten. Een heerlijke herinnering maken, want tja, je ging eigenlijk trouwen, dat mag niet vergeten worden. 

Het knappe droogbloemboeket in je handen is een gift en daarmee meteen een herinnering aan die bijzondere ceremonie. Want eerlijk is eerlijk, het zijn al bijzondere tijden maar deze ceremonies zijn dat óók. 

Myrthe en squad rijden de komende weken door Nederland met hun voordeurceremonie’s. Stel, if you dare, jullie datum en tijd veilig via, nouja, via hier.

Wedding bells

Wedding bells

Met de bekendmaking dat we vanaf juli met honderd personen bij elkaar mogen komen, sprongen ze bij Myrthe Regelt Het in de, jawel, regelstand. Met een aantal locaties werden (en worden) mogelijkheden uitgewerkt om ceremonies (en eventueel meer) mogelijk te maken voor al Neerlandse loviedovies.

Omdat we nog wel even vast zitten aan de 1,5 meter regel, zijn dit -uiteraard- locaties waar ruimte is om dit waar te maken en geheel coronaproof getrouwd kan worden (wordt dit dan de weddingtrend van het jaar?). Met de combi van een weidse locatie plus styling (om het intiem te maken) en het omdenk-brein van Myrthe Regelt Het, gaat dat helemaal goed komen en kunnen we echt iets heel bijzonders organiseren. That’s a pinky promise! 

Oh en nog een VIP (verrie important) bonus-tip: wil je één van deze ideeën als een officieel plan uitvoeren? Doen dan wel alles even dubbelchecken! Het verschilt namelijk per gemeente of je officieel mag trouwen in een tuin (of op locatie) in deze tijden.

Niet mogelijk en kan het niet: je kan altijd eerst officieel bij de gemeente trouwen en meteen daarna een van deze ideeën inplannen. Heb je toch een dag met behoorlijk veel liefde en plezier.