Nederland24 juni 2020, door Michel + Renske

de Smaeckkamer in Beverwijk

Nederland, 24 juni 2020, door Michel + Renske

de Smaeckkamer in Beverwijk

Het is een lastige naam en het vergt een paar 'negeer de autocorrect' handelingen voordat je de plek op je telefoon uitgeschreven heb (grrrr google), maar we hebben het hier dus over de Smaeckkamer te Beverwijk (top: copy-paste).

Beverwijk? Van de markt? Daar rijden we toch altijd snel voorbij? Hop, op het gaspedaal richting kust? Nee! Niet meer doen dus. Maak even een tussenstop want bij de Smaeckkamer in Beverwijk wil je zijn.

de Smaeckkamer

de Smaeckkamer

De Smaeckkamer ligt zoals gezegd in Beverwijk, een kleine 5 minuten rijden van Wijk aan Zee. Totaal onverwacht vind je er, achter een aardig drukke weg, een groot en groen landgoed met een prestigieus pand erop. Voila, dat is waar je wezen moet.
Bij de Smaeckkamer waan je je in een heerlijke rustige, vriendelijke oase met een enorm scala aan entertainment voor eventuele kids (zonder is het er ook te gek hoor). Zo is er een balzaal van een speelkamer (inclusief treintafel, jawel) en veel – héél veel – speelgoed. Vergeet ook absoluut de natuurspeeltuin buiten niet! Helemaal opgetrokken uit hout, een lekker speeltoestel en uiteraard wat hanger er schommels. Zit iedereen meteen lekker.
Anne en Rosalie (koppel!) wilde van dit enorm fijne pand een plek maken waar iedereen zich thuis voelt, jong en oud, en werkelijk overal is dat aan te zien. Een goed voorbeeld is de enorme en royale menukaart die ze hebben voor de kids. Van een broodje worst tot een pannenkoek. Wees niet bang dat je zelf een zelfde soort kaart voorgeschoteld te krijgen hoor. Nope. Jij kunt je hart ophalen bij een heerlijke focaccia burrata of egg florentine op een brioche bol. Hmmmm.
Ook staat de Smaeckkamer bekend om zijn goede high tea’s. Je zit er zalig in de grote tuin en je voelt je gegarandeerd een enorme royal queen als je deze optie besteld met een gezellige groep vrienden.