Nederland26 mei 2020, door Michel + Renske

Proeflokaal de Serre in ‘s-Graveland is de ontdekking van het moment

Nederland, 26 mei 2020, door Michel + Renske

Proeflokaal de Serre in ‘s-Graveland is de ontdekking van het moment

Té leuk is deze lichte kas (of serre, mag je ook zeggen) te midden in de natuur: Proeflokaal de Serre. In 's-Graveland vind je 'm, een half uur rijden vanaf Amsterdam, tegen Hilversum Proeflokaal de Serre, een ritje dat je met liefde wil maken, beloofd.

Proeflokaal de Serre

Proeflokaal de Serre

Bij Proeflokaal de Serre kun je terecht voor ontbijt, koffie en taart, dat is top, maar ook voor lunch en later op de dag voor lekkere wijn en een fijne snack. O: we zagen ook het woord kaasplank op de kaart staan! Nu al leuk, nietwaar?

Je rijdt het landgoed op via een bospaadje – nature all around. Er is ook een groot stuk moestuin én een heerlijk veld met paarden en geiten. Kortom: leuk voor de kids is het er ook al.
De menukaart laat zich bepalen door de natuur: wat er op dat moment van het land komt, ligt op je bord. Zo plukken ze hier zelf de groente, het fruit en de kruiden van het landgoed Land & Boschizigt wat zich naast de serre bevindt. De taartjes zijn huisgemaakt en dat proef je. Probeer absoluut de worteltaart met de allerlekkerste topping – niet te versmaden.
In de zomermaanden kun je op de weekenddagen terecht voor het diner: een glas wijn in de hand en zonsondergang om van te genieten. Smullen, op alle vlakken.
Van woensdag tot en met zaterdag is Proeflokaal de Serre open van 10 tot 17 uur en op zondag van 11 tot 17 uur. Daarna of er voor lekker om door de bossen te wandelen!
Ga daarheen!