Nederland, Amsterdam29 november 2020, door Michel + Renske

December tip: duurzaam tassenmerk Monsak (en dat is dus voor jong en oud)

Nederland, Amsterdam, 29 november 2020, door Michel + Renske

December tip: duurzaam tassenmerk Monsak (en dat is dus voor jong en oud)

Niks fijners dan een merk die het én begrijpt (lees mooie spullen maakt) én waar alles lokaal/handgemaakt produceert wordt en dan ook nog eens meerdere leeftijdsgroepen bedient. Stop met zoeken: tassenmerk Monsak is je antwoord voor al je decembermaandinkopen. Beloofd.

Monsak is opgericht door Margriet Meijer en Margriet zocht dus een tas die praktisch, eenvoudig en een minimalistisch design had. Die was nog maar wat moeilijk te vinden en dus begon ze er zelf aan. Leuk! De diverse modellen die Margriet voert hebben allemaal een praktische insteek: laptoptas, werktas, handtas met handige vakken... Van zulks. Het leuke van het verhaal? Alles wordt met de hand gemaakt vanuit het atelier in Amsterdam-West. Wil je de tas net een beetje anders dan een standaard plaatje? Ook dat kan. Margriet en haar team denken met veel liefde met je mee.

Monsak

Monsak

Naast de tassen (overigens ook heel geschikt voor de mannen!) zijn er ook opties voor accessoires. Brillenkokers, laptopsleeves, etuis, organizers en voor de kleintjes slofjes. Te schattig! Oordeel zelf. Deze worden gemaakt van reststoffen van de tassenproductie. Komen in 3 kleuren en 2 maten (0-3 maanden, 3-6 maanden).
Naast producten bestellen of kopen via de verkooppunten of op de webshop van Monsak kun je ook een creatief proces aangaan (dikke tip, zeker in deze gekke tijden waarin er weinig vertier is). Je kunt een ware workshop starten bij het Monsak atelier om zo je eigen tas/ heuptasje te maken. Leuk! Afhankelijk van je eindproduct kies je je workshop. Zin om zelf een schouder- of heuptasje te maken van leer? Workshop mini is je antwoord al vanaf €97 euro, ben je een halve dag onder de pannen. Monsak it is!