12 november 2020, door Nina van Hilst

De lekkerste sloffen voor deze binnen-zit winter

12 november 2020, door Nina van Hilst

De lekkerste sloffen voor deze binnen-zit winter

Nu we deze winter minder uit tafelen zijn, minder op vakantie gaan en minder kleren om in te flaneren nodig hebben, kunnen we onszelf wel verwennen met lekker binnen-zit spul. Zoals fijne pantoffels in alle kleuren en maten en als het even kan nog duurzaam ook. De lekkerste sloffen waar je de komende tig winters, koude lentes en natte herfsten heerlijk van zult genieten.

Toasties Paris

Toasties Paris

Hotelslippers deluxe. Zeg maar gerust superdeluxe. Toasties maakt slippers van shearling. Ze startten ooit geheel duurzaam met de restukken van schepenvachtjes van andere ondernemers. De kleine afval stroken werden gemaakt tot kleine accessoires. Om zo maar niet verspild te worden. Naast de prachtige slippers in veel te mooie kleuren heeft Toasties ook warme wanten, hippe mutsen, tasjes en met klein spul. Tikkeltje aan de prijs maar ze gaan natuurlijk járen mee en ohh wat zullen ze heerlijk aan je voetjes voelen.

Toasties Paris
Vanaf €160

Give a Pom

Give a Pom

Wie op Instagram zit, heeft ze vast al voorbij zien komen. Menig knappe instagram-ster heeft deze folklore sloffen van Give a Pom. De vrolijke pantoffels zijn traditioneel Grieks en worden dan ook in een klein Grieks atelier door vakmensen gemaakt. Met als toevoeging de kleurencombinaties van de dames van Give a Pom en dat ze gemaakt worden in 100% schapenwol. De slofjes met pompon zijn er voor vrouwen en kinderen. En mannen trouwens want ze gaan tot maat 43/44.

Give a Pom
Vanaf €34,95

Yumeko bedsokken

Yumeko bedsokken

Ok ok, het zijn geen pantoffels. Maar wel zo cute en comfy dat we ze toch wilden vermelden. Het duurzame merk bedden- en badgoed Yumeko heeft heuse bedsokken. Gemaakt voor de koude voeten mensen. Maar ook net zo knus voor op de bank of onder de werktafel. De sokken zijn gemaakt van alpacawol uit Devon, Engeland. En gemaakt in de originele alpaca-kleuren, ongeverfd dus. Alsof je een alpaca knuffelt met je voeten. En wie wil dat nu niet?

Yumeko bedsokken
Vanaf €29,95

TOMS

TOMS

Omdat we gewoon van TOMS houden en ze lekker veel keuze hebben. TOMS was het eerste one-for-one bedrijf waar ze voor iedere verkochte schoen tevens een paar doneerde aan mensen in nood. 95 miljoen gedoneerde schoenparen, 3/4 miljoen gezichtsvermogens hersteld, 3/4 miljoen weken aan schoon water en 6,5 miljoen aan impact subsidies verder blijft TOMS zich inzetten en verbeteren om mensen in nood bij te staan. En laat het merk nu ook nog eens een brede reeks aan pantoffels voor vrouwen, mannen en kids hebben. Vegan, met een gezellig printje, halfopen of helemaal dicht. Sowieso allemaal met een zacht vachtje. En wetende dat iemand anders op deze wereld ook mee geniet van jouw sloffen, maakt het dragen van een TOMS pantoffel nog net iets lekkerder.

TOMS
Vanaf €36