Nederland, Rotterdam8 september 2023, door Lotte van Zijl

Shared dining doe je bij Restaurant & Bar Didot34 in Rotterdam

Nederland, Rotterdam, 8 september 2023, door Lotte van Zijl

Shared dining doe je bij Restaurant & Bar Didot34 in Rotterdam

Wij vullen onze zaterdagavond het liefst met het proeven van (vegetarische) hapjes, het drinken van heerlijke wijnen en urenlang kletsen. Dit kan bij Restaurant & Bar Didot34 in Rotterdam maar al te goed. De warme sfeer en verrassende smaken zorgen ervoor dat je de zaak niet snel verlaat. Dichtbij Oostplein vind je deze bijzondere plek in een Rijksmonument. En geloof ons, daar wil je naartoe. Tip: neem eerst plaats aan de bar voor een signature cocktail. Hallo, Espresso Martini!

 

De foto's zijn gemaakt door Lars Verkroost

Crème de la crème

Crème de la crème

Het restaurant biedt al jarenlang een menukaart waar je u tegen zegt, maar de Colombiaanse chef Michiel Buker tilt de kwaliteit naar een nóg hoger niveau. En niet geheel onbelangrijk: alle gerechten worden gemaakt met dagverse, lokale en seizoensgebonden producten. Dat proeft toch fijner. Het leuke aan shared dining vinden wij dat er voor ieder wat wils is. Zo is er voor de visliefhebbers tuna tataki en heerlijke calamaris, en voor de vleesliefhebbers foie de canard. Geen paniek, ook aan de vegetariërs is volop gedacht. Geen zin om je eten te delen? Ze serveren alle gerechten ook met alle liefde uit per persoon.

Schenk maar in

Schenk maar in

Bij een tafel vol lekkers mogen cocktails (of mocktails) natuurlijk niet ontbreken. Iets te vieren of simpelweg zin in een fancy drankje? Bij Didot34 kies je jouw favoriete drankje uit van de kaart óf geef je je eigen signature mix door aan de barman. Eén ding is zeker: zo heb je hem niet eerder geproefd. Als het tijd is om te proosten kun je uiteraard plaatsnemen aan tafel of aan de bar. De moderne bar en bijbehorende lobby voelen aan als een huiskamer. Zo een waar je urenlang wil blijven zitten. Gelukkig kan dat ook. Dus, bestel er gerust een stuk of twee, of drie. Proost!

Restaurant & Bar Didot34