17 april 2024, door Nina van Hilst

Deze week: Diptyque bij et Claire Amsterdam

17 april 2024, door Nina van Hilst

Deze week: Diptyque bij et Claire Amsterdam

De geur van Parijs haal je in huis met de nieuwste geurkaarsen van Diptyque. Wie aan Frankrijk denkt, denkt aan 'un croissant et un café' zoals alleen de Fransen dat kunnen. De nieuwe Scented Classic Candles van Diptyque hebben de geuren meegekregen van Café Verlet, de oudste Parijse koffiemaker aan Rue Saint-Honoré. Think de zoetheid van slagroom, gebakken koekjes en verse koffie.

En als we zelf niet nu naar Parijs kunnen, dan brengt Diptyque - in samenwerking met Skins - Parijs naar Amsterdam. Vanaf 16 april vind je een week lang Diptyque bij et Claire op de Beethovenstraat in Amsterdam. Et Claire - dé plek voor Franse pastries, koffie en champagne - verwerkt een week lang de geuren van Diptyque in speciale baksels. Zo heb je mooi een excuus om opnieuw langs et Claire te gaan.

 

Op zoek naar meer luxe verwennerij? Dit groeiende lijstje heeft heerlijke verwencadeaus.

Diptyque

Diptyque

Wanneer je je ogen dichtdoet en je huis ruikt naar een knus Parijs café. Dat is het effect van de nieuwe limited geurkaarsen van Diptyque. Een uitstekend cadeautje voor die vriendin met wie je naar Parijs gaat of voor jezelf als je heimwee hebt. De geuren zijn Café (rijke koffiearoma’s), Biscuits (heerlijke zoetige broodjes), Chantilly (Franse slagroom) en Fruits Confits. Deze smaken zijn natuurlijk al thuis bij et Claire maar een petit peux extra van deze smakelijke geuren verwerkt in het lekkers deze week kan geen kwaad. Zo is er een éclair met koffiesmaak en een madeleine met gekonfijt fruit.

De specials zijn vanaf 16 april één week verkrijgbaar bij et Claire en de limited kaarsen van Diptyque vind je bij Skins.