31 oktober 2023, door Maartje

Dit zijn de beauty (travel) favorieten van Olcay Gulsen

31 oktober 2023, door Maartje

Dit zijn de beauty (travel) favorieten van Olcay Gulsen

Time flies when you're having fun. De zomer mag dan wel voorbij zijn, of weer (bijna) begonnen als je dit wat later in het jaar leest, maar vakantie vibes zijn er all year long. Van mini-break naar de Hollandse kust tot wintersport of wellicht ergens naar de zon. En wat nemen we dan mee in onze toilettas?

 

Wat beauty tips & tricks vinden we "beter goed gejat dan slecht bedacht". Ok niet gejat wellicht maar liefdevol getipt. We hebben daarom een aantal mensen die we bewonderen en waarvan we het vermoeden hebben dat ze goede beauty tips hebben (spoiler: dat is zo), gevraagd naar hun beauty favorieten. We begonnen met Chantal Janzen, stapten door naar Lonneke Nooteboom en Mandy Woelkens. Om aan te komen bij beauty queenOlcay Gulsen.

DIT ZIJN DE BEAUTY (TRAVEL) FAVORIETEN (EN TIPS!) VAN OLCAY GULSEN

DIT ZIJN DE BEAUTY (TRAVEL) FAVORIETEN (EN TIPS!) VAN OLCAY GULSEN

Olcay Gulsen is een ondernemende power vrouw en naast haar werk op tv kennen we haar van haar eigen beauty merk Olcay Gulsen Beauty. Olcay’s zelf zegt “entrepreneur & activist”. Zowel zij persoonlijk als haar merk zetten zich in voor empowerment. Want echte schoonheid en kracht zit ín je. Met de juiste kennis en ervaring kunnen we – net als Olcay – stralen als nooit tevoren. We vroegen deze beauty expert naar haar skincare geheimen.

Wat mag er niet ontbreken in je handbagage en wat is er anders aan je beauty routine op reis?

Iets wat Olcay standaard meeneemt in haar handbagage zijn opladers en haar Mist & Fix spray om gehydrateerd blijven. Olcay’s beauty routine is gek genoeg uitgebreider op reis dan het in Nederland is. Dat komt doordat Olcay vaak reist voor evenementen en er dan natuurlijk wel op en top uit moet zien. Hoe die hele routine in haar handbagage past? Ze neemt lekker al haar skincare mini’s mee.

Make-up blunder, tips of wijze lessen?

Make-up blunder, tips of wijze lessen?

Heeft Olcay nog wijze beauty lessen? Is de paus katholiek? Maar natuurlijk! Olcay’s favoriete reisproducten SPF Drops – om zonschade te voorkomen – en álles met bronzer. Want zelfs de meest basic look wordt nog glamour met wat extra glitter. ”Momenteel ben ik bezig om SPF te ontwikkelen in een fantastische bronzer zodat ik niet twee producten maar één nodig heb voor bescherming en glans”.

Olcay haar lievelingsparfum is Another 13 van Le Labo. Een moderne klassieker which we love.

En als afsluiter een klassieke blunder: ”Als ik naar foto’s van mezelf kijk zie ik dat de grootste blunder van de afgelopen jaren te veel spraytan is… Dat is echt nergens goed voor om oranje op foto’s te staan. Haha.”