11 maart 2024, door Nina van Hilst

De leukste DIY kunstpakketten

11 maart 2024, door Nina van Hilst

De leukste DIY kunstpakketten

Instagram staat er vol mee: prachtige knutselwerken die een uniek kunstwerk in je huis zijn. En die kun je heus wel zelf maken. Helemaal met een beetje hulp van de leukste DIY kunstpakketten van de professionele creatievelingen. Zij bedenken het en jij hoeft alleen maar de beschrijving te volgen. En zo maak je je eigen kunstwerk. Samen met de kids of gewoon lekker alleen. Hop, aan de slag...

 

 

Ga je toch liever onder begeleiding aan de slag? Hier vind je de leukste creatieve workshops.

Metaalpapier van Amber de Vreng

Metaalpapier van Amber de Vreng

Al jaren weet Amber de Vreng ons te verrassen met betaalbare kunstwerken in nieuwe vormen. Van lijntekeningen tot batik stoffen en gouden manen. Deze winter was ze een van de mooiste met de metaalpapieren hangers. Die willen we ook! En dat kan. Amber stelde pakketten samen met metaalpapier, hulpmiddelen en sjablonen. Waarmee je zelf alsof je een pro bent mooie hangers kunt maken. Leuk voor jong en oud.

DIY kits

Upcycled slingers van Sep7ember

Upcycled slingers van Sep7ember

Maak een feestslinger die jaren – misschien wel generaties – meegaat van upcycled wol. Sep7ember ken je wellicht van haar leuke bodywarmers van vintage wollen dekens. Van dezelfde vintage wol heeft ze een DIY pakket samengesteld om een slinger te maken voor verjaardagen en andere partijtjes. Naast de vlaggen in de kleuren die jij wilt, wollen smileys of hartjes, speld en draad, ontvang je ook 4 video’s hoe je de slinger moet maken. Easy peasy en oh zo leuk als je hem helemaal zelf gemaakt hebt.

The Garland Project

Aquarellen by Madelon

Aquarellen by Madelon

Handen omhoog bij wie heerlijk ontspannen schilderen op de wishlist staat. Artwork by Madelon helpt je de eerste stappen te maken naar het creëren van je zelfgemaakte aquarel. Ze heeft verschillende boxen waarmee je botanische schilderijtjes kunt maken. Een set bevat alle materialen inclusief de verf en penseel plus een werkbeschrijving en instructievideo. En nu goed je best doen om jezelf te verbazen over je kunnen.

DIY aquarel sets