6 oktober 2020, door Michel + Renske

preloved/ tweedehands van merken van nu voor het kleine spul: op naar Ziggy + Lucy Amsterdam

6 oktober 2020, door Michel + Renske

preloved/ tweedehands van merken van nu voor het kleine spul: op naar Ziggy + Lucy Amsterdam

Weer zo'n Amsterdamse nieuwe voor de kleine waarvoor je zomaar een blokkie om wilt fietsen: Ziggy + Lucy! Je vindt het heerlijke winkeltje om de hoek van de van Woustraat in Amsterdam en Ziggy+Lucy is niets minder dan een vintage kids paradijs!

De vraag die je je niet-niet kunt stellen: Jééz, waar vinden ze deze items toch?! Een goed geheim dat niet verklapt wordt. Helaas. De enige optie: gaan rondsnuffelen in deze geweldige winkel. We smelten vooral van de heerlijke dikke vesten voor het kroost en de gebloemde jurkjes die je zelden zo schattig ziet. Verwacht ook genoeg nostalgische vintage zoals de tuinbroekjes van Oshkosh (in streep, in roze - al je verwachtingen worden overtroffen!).

Ziggy + Lucy Amsterdam

Ziggy + Lucy Amsterdam

De maten bij Ziggy + Lucy Amsterdam gaan vanaf 0 tot ongeveer 10-12 jaar. Wel zit de hoofdmoot van het aanbod in de babyhoek dus mocht je daar naar op zoek zijn dan zit je hier zeker goed. De kinderen kun je overigens makkelijk meenemen: die parkeer je gewoon links bij de ingang aan de speeltafel – welke overigens opvallend goed verzorgd is (zo erg dat de kids moeilijk weer met je meegaan als de shop sessie is afgrond)…
Bij Ziggy+Lucy zijn ze ook een kei in het vinden van toffe mooie sneakers. Op het juiste adres ben je hier dan ook als je de leukste puma’s zoekt, een origineler merkje of toch een lekkere instapper van Stella McCartney. Allemaal hier gespot, ga het zien!
"

Trek in meer? Snappen we! Vintage is en blijft mooi en origineel. Dit zijn de leukste vintagewinkels (online en offline) voor de mini’s.

"