Nederland, Amsterdam4 september 2020, door Yfke Voorbij

Staycation in het luxe W Amsterdam

Nederland, Amsterdam, 4 september 2020, door Yfke Voorbij

Staycation in het luxe W Amsterdam

Amsterdam verkennen in style en ultieme luxe? Dan moet je zeker te weten naar het W Amsterdam. Die van de welbekende fancy-chique hotelketen W Hotels inderdaad. De luitjes zitten over de hele wereld en dus ook in Amsterdam. Bonuspunten: die Amsterdamse locatie heeft as we speak het ultieme staycation pakket: Live it Up. En leuk-luxe dat het is!

W Amsterdam

W Amsterdam

W Amsterdam heeft als hotel nogal wat te bieden. Komt-ie: op de 6e etage staat de W Lounge met een heuse dakterras en zwembad waar je de lekkerste cocktails drinkt. En is het nou mooi weer? Dan heb je geluk en neem je een duik in het zwembad. Althans een duik… Eerder een beetje hip pootje baden met een cocktail in de hand. Voor een uitgebreid diner kun je op dezelfde etage terecht bij Mr. Porter. Voor een Afternoon Tea ga je naar The Duchess aan de overkant en kun je meteen shoppen in the X Bank shop.

En laten we het dan even hebben over het slapen. Want net zo belangrijk natuurlijk. Bij binnenkomst wordt je bij de receptie meteen voorzien van een welkomst glaasje champagne om vervolgens een nieuwe fles te openen in je kamer (die al koud staat). De kamers zijn prachtig modern en luxe ingericht en er is overal aan gedacht. Zeepjes, water, desinfectie gel (heel belangrijk). In de ochtend geniet van je van een heerlijk ontbijt op de kamer. Zeker een aanrader zijn de typische Nederlandse poffertjes en een warme wafel met vers rood fruit.

Wat ook fijn is en verassend is de avondservice waarbij wij na terugkomst op de kamer verrast werden met een chocolaatje op het kussen en de gordijnen naar beneden. Klaar om te slapen. Dat zijn de kleine details waar we van houden.

Away Spa

Away Spa

Naast het zwembad op de rooftoplounge heeft het W Amsterdam dus nog een zwembad. En nu hoor ik je denken: waar dan? Nou in de kelder. En in de kelder zit niet alleen nog een zwembad maar zelfs nog een heuse spa. Away Spa. En bij Away kan vrijwel alles om tot rust te komen. Het is een een urban sanctuary waar je je nagels kunt laten stralen, je haren laten doen of een facial of een vegan massage boeken.

Away Spa  

Live it Up

Live it Up

Een staycation in Amsterdam? Nou wij weten het wel hoor. Kies voor het Live it Up pakket van het W Amsterdam en geniet van een overnight stay, welcome cocktails, breakfast in bed, late check-out… en nog veel meer moois.

Via de volgende link boek je het staycation pakket: Live it Up.