Nederland, Zwolle12 september 2022, door Barts Boekje

ELUUN in Zwolle is een Concept Store for little ones

Nederland, Zwolle, 12 september 2022, door Barts Boekje

ELUUN in Zwolle is een Concept Store for little ones

In 2019 startte Danielle en Karel de webshop Kleine Grote Draak. Als een fijn project naast hun online marketingbureau. De webshop liep als een tiet en bloed kruipt waar het niet gaan kan, dus hop...oktober 2020 is daar een heuse fysieke winkel, maar mét een nieuwe naam. De huidige naam was iets te ‘kinderachtig’ voor de exclusieve winkel die zij voor ogen hadden. Het moest mooier, pakkender en unieker. Dus werd ELUUN in Zwolle geboren. (ELUUN is een 'verbastering' van de woorden: El Unico en Eres Unico, wat staat voor: de enige, je bent de beste, je bent uniek.)

ELUUN

ELUUN

ELUUN is alles wat je voor je baby (en de baby’s van je vriendinnen, die van je buurvrouw en sowieso voor alle kinderen van KDV) wilt. Drie verdiepingen met prachtige duurzame merken en paar enthousiaste dames achter de kassa. Tel er het prachtige oude pand in de binnenstad van Zwolle bij op en je bent de hele middag zoet daar binnen.

ELUUN verkoopt vooral babykleding en -producten voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. (En daar zit wel meteen ons enige bezwaar: geef ons ook zo’n winkel voor oudere kinderen. En voor onszelf, nog beter!)

Dus voor babykameraccessoires, verzorgingsproducten, parels van babykleding, speelgoed, de essentials zoals speentjes en slabbetjes, boeken én prachtige producten voor de moeders, kun je bij ELUUN terecht. Je vindt er een mooie mix van merken uit onder andere Nederland, Spanje, Portugal en Denemarken. Denk aan: Donsje Amsterdam, 1+ in the Family, Play Up, Rylee + Cru, Quincy Mae, Phil & Phae, Silly Silas, MarMar, Konges Slojd, Raduga Grez, Studio Noos en Kenko.

Is Zwolle nou net iets te ver voor je dagelijkse babyboodschap? Goed nieuws….die webshop is er nog steeds.

 

Fotografie credits: Lotte Bosschieter