12 augustus 2021, door Maartje

De verrassend coole, mooie en praktische producten van Ergobaby (incl. ruimbagage kinderwagen)

12 augustus 2021, door Maartje

De verrassend coole, mooie en praktische producten van Ergobaby (incl. ruimbagage kinderwagen)

Had je ons lijstje met fijne draagdoeken voor je mini toevallig al gespot? Hier lees je hem: dit zijn de fijnste draagzakken, -doeken en -slings. Zodoende kwamen we weer uit bij het ooit vooral hele degelijke en tegenwoordig ook gewoon hele mooie (en nog altijd degelijk en betrouwbaar: het allergrootste goed wanneer we het over spullen voor onze kindjes hebben, niet waar?) label Ergobaby. Neem nou die draagzakken: die bleven kwalitatief een van de allerbeste maar werden met de jaren mooier en mooier. En er is meer! Zo zijn er echt hele puike kinderwagens (jawel, die zag je niet aankomen he?) die lichtgewicht zijn én die je zo klein op kunt vouwen dat ze gemakkelijk in het handbagageruim van het vliegtuig kunnen.

Ergobaby Metro+ Kinderwagen

Ergobaby Metro+ Kinderwagen

Nog even wat meer over die kinderwagen hoor. Daar is namelijk echt nog wel meer over te vertellen (spoiler alert: wij zijn dolenthousiast). Ga op zoek naar de Ergobaby Metro+ Kinderwagen. Die kinderwagen is allereerst geschikt voor de allerkleinste newborns met dank aan de verborgen, ingebouwde flappen waarmee je een knus en geborgen nestje kunt creëren. Kijk, dat heeft deze wagen dus meteen al voor op zijn grote ‘ruimbagage’ concurrent. En dan gaat de wagen tot je kleintje een jaartje of vier is mee. Want -in it’s regular mode- is de wagen een comfortabele zit voor de peuter (tot 22 kg). Daarnaast is de Metro+ op opgevouwde vorm de kleinste die we tot nu toe gespot hebben (alleluja) en je klapt ‘m moeiteloos met één hand in (tried, tested en goedgekeurd). Ook pluspunten voor de extra grote bagage’bak’ onder het zitje én voor het (extra zacht gewatteerde) zitje zelf dat je op allerlei manieren in kunt stellen zodat die kleine zowel gezellig mee kan babbelen als een dutje kan doen. Fan dus, we zeiden het al. De Metro+ is er in het zwart of in het grijs maar de kap, de zonwering, kun je ook in het roze of geel aanschaffen! Vinden we leuk.

 

Ergobaby Aerloom draagzak

Ergobaby Aerloom draagzak

En weer even terug naar het product waar we (wij wel althans) Ergobaby van kennen: de draagzak. Er zijn meerdere draagzakken binnen de Ergobaby draagzakfamilie, maar wij zijn specifiek fan van de draagzak die zich ontwikkelde tot de Aerloom, een super lichtgewicht (slechts 0,66 kg weegt-ie) draagzak die dankzij de mesh stof heel veel lucht doorlaat en daardoor is het niet alleen een ideale ‘zomer’-draagzak: de ‘breathability’ is het hele jaar door een voordeel, omdat het dragen van baby’s soms zweterig en sticky kan zijn en voor koudere dagen zou je je kleintje toch passend aankleden (onthoud altijd dat een draagzak zich gedraagt ​​als een extra laag kleding). Oh, en zonder iets aan veiligheid of draag- en zitcomfort in te leveren hoor, dat het even duidelijk is.

We willen niet teveel in technisch blabla verzanden maar dit vonden we echt interessant: “Het innovatieve, naadloze materiaal is een gebreide stretchstof die zich aanpast aan de unieke vormen van jouw lichaam aan en creëert een ondersteunende pasvorm voor jou en je kindje. Ergobaby is de eerste fabrikant die dit baanbrekende materiaal en deze technologie in een babydraagzak toepast”.

Cash Back!

Laatste, dan stoppen we hoor: je krijgt nu tot maximaal € 75,- terug (enkel bij aankoop) op je Ergobaby baby carrier (keuze uit de Embrace, Adapt, Omni of Aerloom) én een Metro+ stroller.

Dat geldt voor bijna alle draagzakken: er is een Embrace, Adapt, Omni en dus de Aerloom die we hierboven beschrijven én op de Metro+ kinderwagen. Deze actie loopt nog tot 31 oktober 2021. Hier lees je alle info: Ergobaby.nl/cashback. Dat scheelt toch weer een slok op een borrel!

Ergobaby.nl