23 oktober 2017, door Maartje

ESSENTIEL ANTWERP (IN NEDERLAND)

23 oktober 2017, door Maartje

ESSENTIEL ANTWERP (IN NEDERLAND)

Het gaat hier op Barts Boekje vaker over eten, drinken en interieur dan over een nieuwe kleer, dat is waar, maar dat wil niet zeggen dat we er geen mening over hebben. Sterker nog: yours truly verkeerde nogal wat jaren in de so called mode-scene voordat de liefde voor eten en drinken en interieur het overnam. Maar soms… Soms willen we nog even in oude gewoonten vervallen. Oude liefde roest namelijk oprecht niet, wist je dat?

Barts-Boekje- essentiel antwerp

Eén van mijn all time favo-merken is namelijk het Belgische Essentiel, en dat is het al heel wat jaren. Het gros van de (voornamelijk roze of anderzijds kleurige #sorrynotsorry) jurkjes waar je me af en toe op insta in voorbij ziet komen? Essentiel. Essentiel Antwerp om volledig te zijn. De reden van deze shout out, juist nu? Omdat Essentiel met een charmeoffensief bezig is dat niet te missen is. Dat begint bij de werkelijk fantastische nieuwe collectie:

die oversized teddy-jassen! Die fladerrende en flaterende jurkjes! Die prints! Die tassen! (check vooral even die rode leopard… Die móet ik ook nog) Die chucky shoes in prachtig groen velvet! Sowieso: die kleuren! En, kortom: die kleren!

Barts-Boekje- essentiel haarlem

En dat gaat door in maar liefst vier al even oogstrelende Nederlandse winkels, stuk voor stuk onlangs voorzien van een frisse re-styling. Er zijn er twee in Amsterdam, één in Haarlem en – en dat is nieuw – er is één in Den Bosch.

Allemaal even fijn. Mocht je me zoeken, dan vind je me komende winter dus in een van de kleurrijke Essentiel-letjes!

Barts-Boekje- essentiel antwerp 1

Essentiel Antwerp in Nederland:
Hartenstraat 8, Amsterdam
Utrechtsestraat 145, Amsterdam
Zijlstraat 73-75, Haarlem
Fonteinstraat 9-15, Den Bosch

essentiel-antwerp.com