Nederland, Amsterdam2 januari 2023, door Michel + Renske

et Claire – een nieuw niveau viennoiserie in Amsterdam-Zuid

Nederland, Amsterdam, 2 januari 2023, door Michel + Renske

et Claire – een nieuw niveau viennoiserie in Amsterdam-Zuid

Je kunt er niet omheen: et Claire is sinds november 2022 open en de rijen zijn al dik. Heel Amsterdam loopt uit om de heerlijke patisserie, koeken, croissants en meer lekkers van et Claire te proeven. Parijse taferelen kunnen we wel stellen. Van zoet tot zout, to go of lekker zitten. Voor ieder wat wils.

 

et Claire

De eigenaren van et Claire hebben het meteen goed geregeld. Een fantastische chef hebben zij weten te strikken met een drie jaar opleiding in het maken van ijs, pastry, brood en chocolade. Zeker geen lichtgewicht dus. En dat proef je.

Je smaakpupillen staan meteen open bij het naar binnen stappen in het geel witte interieur. Van matcha tot chocolade, van koffie geur tot verse croissants. Daarnaast zien we combinaties die je niet eerder hebt gehad. Een heerlijke cruffin gevuld met pistache vulling. Of wat dacht je van een vulling met truffel en pecorino.

Naast deze heerlijke happen kan je er koffie bij bestellen of een glaasje bubbels. Het fijne zaakje is open van maandag tm zaterdag en van 8 tot 18 uur. Perfect dus voor zowel ochtend afspraken of een lekkere middag appetizer.