Een verborgen sprookje is De Familie Kip in Voorst (De Achterhoek)

Een verborgen sprookje is De Familie Kip in Voorst (De Achterhoek)

Haaaa de Achterhoek! Je zou dit stukje Nederland, dat Duitsland aanraakt, zo over het hoofd zien. Zonde, toch? Ooit gehoord van De Familie Kip? Je wil het. Een hoeve voor zes tot tien personen is het, middenin het groen in de Achterhoek. De hoeve ligt op een groot stuk grond omringd met grote bomen en twee vijvers. Enne: je viervoeter mag gewoon mee. Hulde!

De Familie Kip

De Familie Kip

De dochter, Vera, en zoon van de Familie Kip hebben de boerderij en het landgoed opgeknapt tot een fijne plek. Je hebt drie slaapkamers met ieder een eigen stijl. Zo heb je een kamer met authentieke details zoals Delfts Blauwe borden aan de muur en meubels. Vinden we leuk. De grote woonkamer heeft een cozy zithoek, een bar waar je een borrel (of twee) kunt drinken en er staat een landelijke eettafel waar je van een uitgebreid diner kunt genieten dat je zelf hebt gemaakt in de moderne alles-er-op-en-eraan-keuken. ‘s Avonds kun goed vertoeven bij de vuurkorf op het overdekte terras met een glas goede wijn of barbecuen op een zomeravond. Overdag geniet je hier van ‘niksen’. Even helemaal niks. Love! Een wandeling door de groene tuin met de grote vijvers waar het kleine spul en de viervoeter(s) helemaal uit hun dak kunnen, ga met de kano’s op pad of ga langs bij de Alpaca-ranch d’n Achterhoek. Geen kids te bekennen? Een wijnproeverij it is bij Wijngoed Montferland! Enfin, genoeg te beleven hier.

Een weekend of week hier vertoeven? Klinkt goed, toch? Reserveren kan hier!

De Familie Kip is niet alleen voor de vakantiegangers of om te luieren. Je kunt de hoeve ook huren voor workshops, vergaderingen en teambuilding. Hoe leuk om een creatieve brainstorm sessie in het groen te hebben, een yogaretraite kan hier ook in alle rust of een teambuildingsdag waarbij je met de kano’s op pad kan.