14 augustus 2020, door Michel + Renske

Leukste kids accesoire du moment: de fanny pack – hierbij de tofste

14 augustus 2020, door Michel + Renske

Leukste kids accesoire du moment: de fanny pack – hierbij de tofste

We moesten er even aan wennen en we zijn eerlijk: we hebben er nogal wat discussies over gevoerd hier. Thuis en op Bart HQ. Want wat is het nou eigenlijk? Zo'n heuptasje. Fanny pack in hipper terminologie... Te klein voor mee naar school en wat doen we er nou daadwerkelijk in? Maar uiteindelijk won de stem die zegt: MAAR HET STAAT ZO SCHATTIG.

Dus jawel, we zijn overstag. En dan is het nog moeilijk kiezen welke je aanschaft want ook in de nieuwe drops van de tofste kids merken zijn weer leuke heuptassies te vinden. Hierbij op een rijtje. Een dubbele waarschuwing want 1) veel verkoopt onwijs snel uit en 2) hebberig zal je worden...

Repose

Repose

Wat ons betreft de allerleukste! Niet alleen omdat je alleen maar goede kwaliteit van Repose kunt verwachten maar ook omdat dit formaat gewoon perfect is. Lekker groot en daardoor kun je er net wat meer in kwijt dan alleen een centje voor een ijsje. Het ruitje vinden we te leuk voor woorden en de herfstkleuren doen ons bijna verlangen naar wat winderig weer. Bijna.

ReposeĀ 

Sticky lemon

Sticky lemon

Sticky Lemon is altijd al een queen geweest in het fabriceren van leuke vlotte, vrolijke tasjes – en los van de rugzak, de aktetas en de schoudertas voor de mini, is er nu uiteraard ook een toffe fanny pack. Vrolijke kleuren en mooie vormen, alles goed gelukt. Daarbij is bij de productie gebruik gemaakt van gerecycled materiaal, bonuspunten.

Sticky LemonĀ 

Tiny cottons

Tiny cottons

Weer zo’n leuke waar helemaal niks mis mee is. Leuke kleuren en lekker grote zelfpromotie voor het merk, maar ach dat mag als je zulke enige dingen maakt. Daarbij is hij lekker sportief en dat kleed ieder kind goed. Past een centje in voor een ijsje, in dat tiny tasje.

Tinny Cottons

Ykra

Ykra

Al tijden fan van Ykra. Waarom? Duurzaam, stylish en lekker minimalistisch design en dat is ook wel eens lekker is tussen al het drukke werk. Alles handgemaakt en dat kun je zien, merken en voelen. Ze hebben sinds kort een leuke kleine fanny pack waar de kleintjes alles in kunnen verzamelen en mooi lekker zelf mee kunnen slepen.

Ykra