Nederland, Rotterdam14 oktober 2023, door Lara Houben

Fine dining vlakbij de Oude Haven in Rotterdam bij Restaurant On Cru

Nederland, Rotterdam, 14 oktober 2023, door Lara Houben

Fine dining vlakbij de Oude Haven in Rotterdam bij Restaurant On Cru

Zin in een avondje fine dining in een waanzinnig monumentaal pand in Rotterdam? Dan zit je goed bij Restaurant On Cru! De monumentale elementen zijn goed zichtbaar; muren van baksteen en houten balken. In het midden van de zaak staat een mooie, ronde bar waar je kunt beginnen met een lekkere cocktail of goed glas cava. Wil je je trek een beetje stillen? Er zijn heerlijke small bites. Als je een liefhebber bent van oesters, probeer dan vooral die met champagnesaus of salsa verde en lavas. 

Restaurant On Cru

Restaurant On Cru

Tijdens het diner zit je in comfortabele stoelen óf zit je lekker ruim in een van de chesterfield banken, een trendy klassieke inrichting. Chef Kelvin de Pijper bereidt verrassende en pure gerechten die ervoor zorgen dat proeven écht een beleving wordt. De verschillende seizoenen zorgen voor verschillende producten en smaken. Met dank aan gastvrouw Denise van der Mijn kun je genieten van heerlijke wijnen passend bij de gerechten. Dit maakt een bezoek aan Restaurant On Cru echt compleet! Je kunt terecht voor diner van donderdag tot en met zaterdag. Liever zin in een goede lunch? Dit kan van vrijdag tot en met zondag, met op zondag een speciale Sunday Lunch. Ook leuk: in de zomermaanden kun je genieten in de prachtige tuin, dus die kan alvast op het to-do lijstje voor 2024.

Je kunt terecht voor diner van donderdag tot en met zaterdag. Liever zin in een goede lunch? Dit kan van vrijdag tot en met zondag, met op zondag een speciale Sunday Lunch. Ook leuk: in de zomermaanden kun je genieten in de prachtige tuin, dus die kan alvast op het to-do lijstje voor 2024!