Better Together: Eat with Foodhallen X Sleep with Zoku komt met 3e editie op 11 december en 12 december 2020

Nederland, Amsterdam, 1 december 2020, door Margaux van der Mieden

Better Together: Eat with Foodhallen X Sleep with Zoku komt met 3e editie op 11 december en 12 december 2020

We weten inmiddels dat long stay hotel Zoku Amsterdam (een plek waar iedereen terecht kan om te vergaderen, slapen (van een nachtje tot langere periodes) plus socializen) creatief is en met goede ideeën komt. Zoku heeft ook samen met de Parade een geweldig idee opgezet op 18 en 19 december. En dat is deze keer niet anders. Zoku heeft het initiatief, Better Togheter, opgezet. Even snel uitgelegd: Zoku werkt samen met de Foodhallen van Amsterdam om een avond te genieten van luxe. Wat je kunt verwachten? Een avond vol lekkere gerechten en drankjes van vijf nieuwe food stands die de Foodhallen rijk is. En dat allemaal vanuit je eigen Zoku loft. Briljant!

Better Togheter

Better Togheter

Dit is niet zomaar een avond dineren en slapen. Nee, Zoku en Foodhallen pakken groots uit. Er wordt heerlijk gekookt door vijf (nieuwe) verschillende food stands, de befaamde G&T bar komt de lekkerste drankjes maken, je hebt leuke interactie met de chef koks en er is nog meer entertainment, maar dat is nog een verrassing. Leuk! Als kers op de taart krijg je na een heerlijke nacht slapen, een ontbijt van Zoku. Verwennerij!

Hebben we je warm gemaakt? Want oh oh wij willen! Deze ‘ik wil dit niet missen’ staycation is op vrijdag 11 december en zaterdag 12 december. Be quick want weg is weg. Hier kun je boeken.