26 februari 2021, door Michel + Renske

De mooiste quilts voor je kroost: FloFlow

26 februari 2021, door Michel + Renske

De mooiste quilts voor je kroost: FloFlow

Er zijn altijd van die producten waar je werkelijk geen genoeg van kunt krijgen. Nooit. Vaak iets dat "multi purpose" inzetbaar is... Een kaasplank bijvoorbeeld, ook goed als tafel bovenop een kussen. Of sowieso: kussens. Terug naar het onderwerp: als nieuwbakken vader of moeder krijg / moet / wil je zoveel (spullen dus) maar vaak zijn een paar toppers (aan spullen dus) echt wel voldoende. En moge het dan alsjeblieft duurzaam, praktisch maar vooral prachtig zijn? Bij Floor van FloFlow ben je aan het juiste adres. De dame in kwestie maakt zelf de mooiste quilts, van tekentafel, grafisch design tot naaiwerk. Oftewel een sjiek woord voor de mooiste dekens/doeken die je als speelkleed, wikkeldoek, deken, picknickkleed en zo verder gebruikt.

 

(en check ook deze: de lekkerste plaids voor op de bank)

FloFlow

FloFlow

Floor begon na de komst van kind 2 en weet daarom precies hoe en wat we van zo’n quilt voor de kids verwachten. In 2016 spookte het idee voor het eerst door haar hoofd om zelf kinderproducten te gaan maken en toen zij in 2019 opnieuw moeder werd moest het toch echt gaan gebeuren. Het moest een product zijn dat multifunctioneel is en breed inzetbaar. Een musthave voor ieder kind. En zo werd FloFlow geboren. De printjes zijn ware kunstwerken variërend van bloem design tot rendier in de natuur print. Heerlijke boho printjes zitten er ook bij voor de fleurige liefhebber. De quilts zijn dubbelzijdig dus aan beiden kanten is er wat moois te zien.

Benieuwd geworden? Check dan de website via deze link!

Praktische sidenote: de kleden zijn er in twee maten, eentje passend voor baby (maat 90 bij ong 100 cm) en een grotere die 100 bij 150 is. Wij zouden te allen tijde gaan voor groot om meer van die prachtige print in huis te hebben liggen.