Nederland10 december 2020, door Michel + Renske

Voor iedere nieuwe moeder: Francis & Henry heeft de fijnste (voedings)BH’s

Nederland, 10 december 2020, door Michel + Renske

Voor iedere nieuwe moeder: Francis & Henry heeft de fijnste (voedings)BH’s

Leuk, leuker, leukst is dit merk. Francis & Henry heeft namelijk de meest comfortabel ontwerpen van de zachtste stoffen voor mama's. En niet alleen daarom is het zo'n top merk ook vanwege de gedachtegang achter de producten. Francis & Henry vonden dat het ook leuk moest kunnen, dat borstvoeding geven. De meest comfortabele setjes en dan ook nog fleurig.

 

Francis & Henri

Francis & Henri

Niks geen grote theezak bh of slobberig hangende tietjes. Een kek printje, goede pasvorm en comfort tijdens de kraamperiode. De bh doe je simpel naar beneden of naar boven wanneer je je kindje wil voeden. Easy does it. Daarna ook nog prima door te dragen, dus niks geen aankoop voor een tijdelijke periode.
De printjes zijn gewoon gezellig en de stoffen zijn heerlijk zacht. Doen we het voor! Verras jezelf of je zwangere vriendin met zo’n setje, worden wij vrouwen happy van. Naast de enorm leuke lingerie setjes vind je ook producten voor newborns. Zoals swaddles, babynestjes, dekentjes en stijlvolle babyflesjes.¬†Francis & Henry wordt gemaakt en geshipt vanuit Polen.