Nederland, Rotterdam29 oktober 2021, door Esmée Rebel

Engelse gastropub in Rotterdam: Dutch Dukes

Nederland, Rotterdam, 29 oktober 2021, door Esmée Rebel

Engelse gastropub in Rotterdam: Dutch Dukes

Vergeet Downton Abbey, Peaky Blinders en Bridgerton. Vanaf nu kun je als heuse duke of duchess bij Dutch Dukes binnenstappen. Enne, daarvoor hoef je niet naar Engeland: Gastropub Dutch Dukes vind je 'gewoon' in Rotterdam. Voor de écht authentieke, ongedwongen Britse pub-sfeer, maar dan wel met een rauw Rotterdams randje. Like.

 

Dutch Dukes

Dutch Dukes

Hoe dat er precies uitziet? Een klassiek interieur – met bordeauxrode muren, leren banken en messing accessoires – dat je naar het ‘vroegere’ London (je weet wel: elegant, charmant, ruig) brengt. Daar waar typisch Engelse dranken én de pub culture samenkomen. Op de – zeer uitgebreide – drankkaart heeft Dutch Dukes de beste bieren, gin en cider van Britse bodem staan. Of wat dacht je van mixed drinks Lady Danbury en Lord Featherington? Kan ook!

In een pub drink je, maar in een gastropub kun je óók eten. Er is van alles aan pub grub te bestellen. Zo hebben ze de klassieke fish & chips en steak & guinness pie, maar ook avocado fries en bieterballen (ja, van bieten!). Oja, en proef – als je hier toch bent – de veggie burger!

Met een hapje in de ene hand en drankje in de andere, proost je op het leven bij Dutch Dukes. Dus hup, op naar 010 (voor deze keer).

Dutch Dukes