Nederland, Den Haag11 januari 2021, door Michel + Renske

Nieuwe hotspot aan de Scheveningse kust: Gastrovino La Liguria

Nederland, Den Haag, 11 januari 2021, door Michel + Renske

Nieuwe hotspot aan de Scheveningse kust: Gastrovino La Liguria

Een horeca-onderneming openen in de decembermaand is altijd al een extra klusje want:  1) drukte. 2) al je concurrenten schreeuwen eveneens het hardst zodat de decembermaand een van de beste van het jaar te noemen valt. 3) genoeg te doen overal. Tsja, zie dan maar eens aan je naamsbekendheid te komen... Petje af dus. En dan hebben we het nog niet eens over december 2020 gehad... Juist.

Gastrovino La Liguria in Scheveningen/ Den Haag deed het. Open gaan in december 2020. Een leuk oud pand (het bekende Sluiswachtershuisje) in Scheveningen werd opgeknapt en heeft sinds de vers gelakte deuren open gingen Gastrovino op de gevel staan. Enne: dat is dus een enorme hotspot en niet alleen voor inwoners van Scheveningen en Den Haag!

Gastrovino La Liguria

Gastrovino La Liguria

Het zaakje mag dan wat afgelegen liggen maar dat mag de pret niet drukken. Bij Gastrovino is het idee simpel maar heerlijk: een gloednieuwe winkel-, traiteur en restaurant in één. Ouderwets aan de ene kant en daardoor helemaal van nu. Bovendien: je komt er nooit van een koude kermis thuis; er is echt voor ieder wat wils. Van de pastamachine waar de verse lasagnebladen, gevulde pasta en pasta in allerlei vormen en maten uitrollen tot de grill waar verse vis uit de lokale haven, vlees en groenten worden bereid – alles 10 punten.
Daarnaast is de winkel gevuld met de lekkerste wijnen die gesorteerd staan op regio en land. Geen zorgen: mocht je geen idee hebben waar te beginnen, dan is een van de gastheren je graag van dienst en zorgt ervoor dat je met een goed gevulde mand weer naar huis gaat – de wijn je zal smaken, beloofd. Perfect ook voor een cadeau vinden wij!

Los van cadeaus en houdbare aankopen zit je ook zeker goed bij de traiteur van Gastrovino. Zo is er heerlijke lasagne, goed belegde broodjes en veel meer van zulks. Laten we overigens ook de heerlijke spreads niet uitvlakken zoals huisgemaakte pesto. Ook voor koffie to go: je wandelt er zo het zuiderstrand mee op! Doen. Gewoon doen.