Nederland, Scheveningen19 juni 2019, door Jorien Thijs

Tigershark Coffee, Scheveningen

Nederland, Scheveningen, 19 juni 2019, door Jorien Thijs

Tigershark Coffee, Scheveningen

Een vleugje Melbourne pal aan de Hollandsche kust, dat is Tigershark Coffee. Aan alles merk je dat het strand om de hoek is, zo heerlijk laidback en beachy zijn de vibes. Absoluut eentje voor op de shortlist koffiespots waar je even blijft plakken na je caffeine shot.

Tigershark Coffee

Tigershark Coffee

Qua strandtenten zit het op Scheveningen natuurlijk check, maar je struikelt er nou niet bepaald over de koffiebarretjes. En daar was barista slash surfer Vincent – Vinnie voor de Scheveningers – Zwaan die na jaren in de koffie te hebben gewerkt, besloot zijn eigen toko te openen. In zijn eigen buurtje, op een hoek (altijd goed) aan de Badhuisstraat en tussen een skatewinkel en een surfzaak in. Tigershark Coffee it was.

Meer in de buurt? Maar natuurlijk! Hopla: Barts Boekje x Scheveningen

Bij Tigershark stap je naar binnen voor een specialty coffee van bijvoorbeeld Shokunin Coffee Collective en White Label. En voor yoghurt met granola, verse sapjes en zoet spul voor naast je bakkie. Net zo easy stap je trouwens ook weer naar buiten want er is een prima terrasje. Plus het strand is op vijf minuten lopen en laat dat nou net de tijd zijn die we nodig hebben voor een iced latte.

Tigershark Coffee