Nederland, Rotterdam27 november 2023, door Lotte van Zijl

Gastrovino in Rotterdam is geopend (en heeft alles voor een borrel)

Nederland, Rotterdam, 27 november 2023, door Lotte van Zijl

Gastrovino in Rotterdam is geopend (en heeft alles voor een borrel)

Dé delicatessenzaak van Rotterdam - Gastrovino - opende haar deuren. Een winkel waar je bij binnenkomst direct wordt omringd met heel veel lekkers voor op de borrelplank, maar de culinaire cadeaus je waarschijnlijk ook hebberig maken. De torenhoge kasten zijn allemaal tot aan de nok toe gevuld met prijswinnende wijnen en kazen, en aan chocolade, charcuterie en noten is ook geen gebrek. Heugelijk nieuws dus voor alle borrelfans onder ons.

Borrelen doe je zo

Borrelen doe je zo

Voor wie denkt dat borrelen een paar hapjes en een drankje is heeft het mis. Bij Gastrovino zijn Naomi van Ommeren en haar moeder Melanie (hoe leuk dat ze deze plek samen runnen, goals) er heilig van overtuigd dat een borrelplank de sfeer van de avond bepaalt. Tijdens een bezoekje aan de winkel helpen ze je graag met het samenstellen van de perfecte plank.

Ik hoor je denken: wat maakt een borrelplank nou zo lekker? Eigenlijk alles wat je bij Gastrovino kunt halen. Klinkt een tikkeltje overdreven, maar het is echt zo. Ze hebben smaakvolle wijnen, kazen van over de hele wereld, een scala aan tapas, charcuterie, chocolade en noten in huis. Kortom: voor ieder wat wils. Geen zin in een uitgebreide borrel? Sla dan een fijne fles rood en wat lekkere hapjes in voor een knusse date night binnenshuis.

Gastrovino Rotterdam