19 juli 2018, door Maartje

Gekaapt Mini

19 juli 2018, door Maartje

Gekaapt Mini

Al tijden vinden we de rondtrekkende, duurzame conceptstore die Gekaapt is meer dan leuk. Piraterij noemden ze dat rondtrekken zelf, want ze namen panden die tijdelijk leeg staan (stonden) over en zetten die vol met de leuke spullen die ze verkopen. Goed idee, goed uitgevoerd. Er waren 8 succesvolle pop-up locaties maar tegenwoordig is het rondtrekken verleden tijd: Gekaapt is al even voor vast te vinden aan de Kinkerstraat. Wel zo makkelijk ook. Wat blijkt? Er is nu ook een Gekaapt Mini! Voor de mini piraatjes. Ahoj!

Gekaapt Mini

Gekaapt Mini

Pal naast de bestaande winkel aan Kinkerstraat 316 ging de conceptstore voor kleintjes voor anker. Waar je Gekaapt voor jezelf kent voor originele producten (kleding, interieur, accessoires en beauty), doen ze dat voor de mini gewoon lekker precies hetzelfde. Cadeaushoppen to the max dus, voor een ander (en vooral een beetje voor jezelf). Voor de kinderkamer, speelhoek of voor aan het lijf van de mini.

Er is beddengoed van Hola BB, er zijn boeken van Pearls & Swines en moois voor in huis van Jan & Jacob en StoryTiles. We zijn met name verkocht aan de tule zwierezwaaie droomrokjes van Arim Closet (het roze rokje op de foto hierboven links), we willen de knuffelalpaca’s (sowieso: alpaca’s!) en we willen al tijden alles van Olli Ella

Mocht je aan het shoppen willen op een dag dat het kroost aan je rok hangt? Geen paniek: er is een speelhoek zodat het grut zich vermaakt terwijl jij los kunt. Love it when that happens. En wanneer het goed happens want de hoek is écht leuk. 

Bijna net zo leuk als de kniphoek waar je mini zich vanaf september knap mag laten kappen door Wendy van Wendy’s Kinderkapsalon (Wendy’s knipsalon met Wendieieie – vind ik altijd leuk om te zeggen… Never mind). Check die coole auto’s en motoren: daar mag de kleine dus op en in (en aanhangen) als die vervelende schaar er aan te pas moet komen. Wendy for the win. En Gekaapt Mini for the win eigenlijk.