• 26 September 2018
  • Happy New Website!
Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
26 September 2018
  • 20-01-2018
  • (b)Art, Arnhem

De Groen. Museum, café en bar in Arnhem

De Groen. Museum, café en bar in Arnhem

Een must visit mn Arnhem is absoluut De Groen. Collectie De Groen. In het De Groen pand, een waanzinnig, prachtig pand, midden in het centrum van Arnhem, vind je het unieke complex van Marjolein de Groen en Peter Jordaan. Een geweldig museum, café én bar, allemaal bij elkaar, onder één dak.

Vroeger... Vroeger was Marjolein de Groen zelf kunstenares, verzamelde vervolgens een prachtige collectie bij elkaar van eigen werk en dat van bevriende kunstenaars en nu, nu heeft ze een eigen tentoonstellingsgebouw waar ze naast deze uitgebreide collectie uit binnen- en buitenland dus óók nog haar eigen privécollectie showt. Naast die privécollectie is er elke drie maanden een wisselende tentoonstelling. Op dit moment kun je genieten van het werk van Sjoerd Knibbeler. Zijn tentoonstelling is tot en met 25 maart 2018 te zien bij.

Naast alle kunst die te vinden is in het - nogmaals - waanzinnige pand, kun je in het café neer ploffen voor een goeie kop koffie, geweldige patisserie, bijzondere lunch of uitgebreide borrel. De Bar van is op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond tot laat open. Een plek waar het gebruik niet van vast ligt, maar waar alles kan gebeuren. Van boeklezingen, muziekavonden en presentaties tot gewoon met vrinden genieten van je drankje. Ongecompliceerd én o zo inspirerend beeldschoon allemaal, daar bij De Groen in Arnhem.

Weverstraat 40, Arnhem