48 uur best of Bart
  • 22 May 2018
  • Happy New Website!
Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
22 May 2018
  • 13-07-2017
  • Bart Bouwt, Barts Boetiek

BART BOUWT: Gucci Décor

BART BOUWT: Gucci Décor

LIEFDE met hoofdletters voor (bijna) alles van het Italiaanse Gucci. Want ja, ook al schrijven we hier vooral over eten, drinken en interieur, we mogen onszelf ook verdomd graag in een mooi kleedje steken (of een knappe tas om de arm schuiven). En wat wil het geval: Gucci, dé Gucci inderdaad, komt met een interieurlijn. Gucci Décor. Hoe geweldig is dat?! Ja... Vast iets om voor te moeten gaan sparen, maar hé! Dan heb je dus wel een Gucci in je huis. En daar kijk je vaker naar dan naar een kleer, non?

Barts-Boekje-gucci decorDe collectie is - uiteraard - ontworpen door creative director Alessandro Michele, en vanaf september kun je het spul aanschaffen in Gucci slagschip winkels en (YAY!) online. Het beste nieuws is nog wel dat Michele gebruik maakt van zijn stunning romantische modeprints voor o.a. behang (geïnspireerd op het Gucci Flora design - zo mooi! Ben er eindelijk uit wat er op de WC komen gaaten kussens (en van een kussentje... Daar breekt de bank over het algemeen niet meteen van). Servies is er ook (nogmaals: YAY), stoelen, kamerschermen en geurkaarsen. What else.