Nederland, Haarlem8 juni 2023, door Nina van Hilst

Haarlem, de tofste kledingwinkels voor mannen

Nederland, Haarlem, 8 juni 2023, door Nina van Hilst

Haarlem, de tofste kledingwinkels voor mannen

Tijdens het winkelen in Haarlem kun je makkelijk verdwalen in de leuke kleine straatjes en vele pleintjes. Dus stel je bent op zoek naar de tofste kledingwinkels voor mannen, is een beetje leidraad wel prettig. Van mooie jeans tot toffe sneakers, en vintage vind je zeker ook in Haarlem.

 

 

 

Natuurlijk zijn er ook goede winkels voor interieur, kids en meer leuks.

Drifter

Drifter

De mooie, net vernieuwde winkel van Drifter aan de Botermarkt is een bezoekje waard. Ze hebben hier jeans, t-shirts, jacks, shirts en sneakers voor zowel heren als dames. Met merken als A.P.C., Salomon, New Balance en La Paz is de collectie stijlvol en een beetje funky. Wil je stiekem ook interieurshoppen? Drifter heeft kleine design items voor in je interieur, o.a. van HAY. Drifter zit aan het begin van een gezellige winkelstraat met veel zelfstandige winkeliers en is zeker de moeite om doorheen te wandelen.

Drifter – Gierstraat 2

Brasco

Brasco

Om maar in dezelfde straat te blijven; even doorlopen en je komt uit bij Brasco. Aangezien Haarlem op een – hele verre – steenworp afstand van het strand is, is de beach vibe wel te voelen. Speciaal voor deze strandjongens (en -meiden) is er Brasco. Een kleine surfbar, kledingshop en hangout. Hier verkopen ze kleding die met oog voor de planeet – en de zee – gemaakt zijn. Je vindt hier t-shirts, shorts, caps, surf gear en lekkere warme vesten voor als het ‘s avonds koud wordt op het strand en merken als Vissla, Brixton en het eigen merk B.R.A.S.C.O.

 

Brasco – Gierstraat 59

Kloffie

Kloffie

Voor een meer street look ga je naar Kloffie. Met merken als Vans, Levi’s, Carhartt, Birkenstock en Karhu, dan weet je het wel. Kloffie is jong of voor wat jonger geklede ouderen. De ene kant van de winkel is voor heren, de andere voor dames, en dan is er nog een geheim mini winkeltje voor de tofste kleurrijke sneakers. Ben je hier en heb je trek, next door zit De Slagersdochter voor een lekker broodje of AX Specialty Coffee voor koffie met lekkers.

Kloffie – Kruisstraat 6

 

Er volgen snel meer winkels in dit lijstje…