België, Amsterdam4 april 2023, door Evi Boonstra

Heren opgelet: bij Michael & Giso scoor je een trouwpak dat naadloos bij je past

België, Amsterdam, 4 april 2023, door Evi Boonstra

Heren opgelet: bij Michael & Giso scoor je een trouwpak dat naadloos bij je past

We snappen het, een uniek trouwpak dat naadloos bij je past is nog niet zo makkelijk te vinden. Willen we natuurlijk wel, maar waar o waar vinden we zo’n écht goed pak? Bij Michael & Giso is het scoren van een trouwpak een experience an sich.

 

You do you, dan doet Michael & Giso you for you. Snap je? Heel simpel eigenlijk, want bij Michael & Giso kijk je samen naar wie je bent, wat bij jou past en wat je uit wil stralen. Daar gaan zij mee aan de slag en dit toveren ze om tot een unieke outfit die volledig past bij jouw persoonlijkheid. De kleren maken de man, maar de man achter de kleren staat centraal.

Slow tailoring: karakter vertalen naar een outfit

Slow tailoring: karakter vertalen naar een outfit

In de stijlvol ingerichte boutiques – te vinden in Amsterdam, Breda en Antwerpen – krijg je een ware gentlemen’s treat. Op relaxte wijze word je ontvangen en maak je kennis met de tailors, onder het genot van een drankje aan de bar. Je persoonlijkheid en visie op je outfit staan altijd centraal bij Michael & Giso. Uiteraard staan de tailors paraat om je door het proces te leiden met suggesties voor de stof, ontwerp, pasvorm en kleur. Unieke details aan je outfit toevoegen, zoals patched pockets, peak revers, initialen of een (trouw)datum? U vraagt, zij naaien. Na ongeveer zes tot acht weken is je outfit ready om gepast te worden, samen met de tailor kijk je naar de laatste aanpassingen en details om je outfit volledig te finetunen

Duurzame keuze: lang lol van de perfecte wol

Duurzame keuze: lang lol van de perfecte wol

Michael & Giso werkt samen met duurzame en innovatieve stoffenhuizen, zoals het Franse Dormeuil. Zij hanteren een ethische benadering om de planeet te beschermen, mensen- en dierenrechten te respecteren en hun voorouderlijke kennis te combineren met technologische ontwikkelingen. Ook hebben ze directe controle over de herkomst en kwaliteit van de wol. En kwaliteit dát willen we, want: altijd knapper voor het oog en het zorgt er natuurlijk voor dat je langer plezier hebt van je kledingstukken. Win-win! 

Onnodige voorraad en overproductie doen ze niet aan bij Michael & Giso, allemaal dankzij dat vakkundige maatwerk natuurlijk. Daarnaast zijn de behendige tailors er ook nog eens in gespecialiseerd om een pak samen te stellen dat na de trouwdag nog doorgedragen kan worden. Het binnenwerk in een trouwpak op maat kan gemakkelijk in- of uitgenomen worden. Dus heb je wat kilo’s meer of minder? Geen probleem, een leven lang plezier van je trouwpak it is

Afspraak maken? Dat kan op de website van Michael & Giso, even op goed geluk binnenstappen kan natuurlijk ook altijd.