23 oktober 2018, door Maartje

Happy Sample Sale! Fabienne Chapot van 9 t/m 11 november

23 oktober 2018, door Maartje

Happy Sample Sale! Fabienne Chapot van 9 t/m 11 november

Ondergetekende bezit inmiddels al een heel aantal heuse Chapotjes, om al bovenstaande redenen. Blij word ik van mijn Aloha shirtje onder een lekker hansopje (een overgooier dus). En goed gemutst word ik als ik naar beneden kijk en er azuurblauwe muiltjes aan mijn voeten hangen.

Sample Sale Fabienne Chapot Amsterdam

Sample Sale Fabienne Chapot Amsterdam

Driewerf hoera dus voor de aankomende sample sale van Fabienne Chapot het tweede weekend van november. Dat is namelijk drie dagen pret voor een prikkie. En nee, verwacht nou geen bergen woest omgewoelde kleding waar je nóóit je maat vind en waar alles altijd net vergeven lijkt… Dat is Chapot haar stijl natuurlijk helemaal niet. Nee nee, de Fabienne Chapot sample sale is in stijl. Keurig in Amsterdam Zuid aan de Ruysdaelstraat op nummer 58. Van vrijdag tot en met zondag (lees even verder / scroll even naar beneden voor de exacte details en een te leuk extraatje voor Barts Boekje lezers only!) en de collectie wordt iedere dag aangevuld. Er zijn pashokjes (alleluja) en je kunt je jas en je tas bewaakt stallen (jas uit en tas weg voorkomt onnodig zweet- en sjouwwerk wanneer je koortsachtig álles wil/ alles wil passen).

Alles wat je wil, is er, heeft team Chapot ons beloofd. Alle kleding met ál die kekke print van maat XS tot XL (en iedere dag dus opnieuw aangevuld), alle schoenen van maat 36 tot maat 42, tassen en clutches en zelfs accessoires zoals sleutelhangers en beursjes, sjaals, telefoonhoesjes en meer van zulks. Van die dingen waar je er nooit genoeg van hebt eigenlijk. De korting verschillen maar zijn vaak 70%. Ga daar maar eens voor zitten. Betalen kan met pin, creditcard en cash mits briefjes kleiner van maximaal 50 euro (want veiligheid voorop) maar kan zoals je zult begrijpen niet. Ach, hoeft vast ook niet.

But it get’s better! Mocht je nou toch bang zijn ergens iets mis te lopen…

Stuur dan even een mailtje naar de Chapot-meiden! We mogen namelijk de eerste 30 mensen die zich aanmelden uitnodigen voor de speciale Friends & Family sale die plaatsvind voor de ‘normale’ sample sale. Dat wil je want dan is écht alles er nog. Wat je daarvoor moet doen? Even mailen naar marketing@fabiennechapot.com en in deze mail uiteraard je naam vermelden en Barts Boekje vermelden. Je krijgt dan uitleg over het hoe en wat van deze VIP sale. Graag gedaan.

Data:

Friday, November 9th: 10.00 – 19.00
Saturday, November 10th: 10.00 – 18.00
Sunday, November 11th: 11.00 – 16.00

Adres:

Ruysdaelstraat 58, 1071 XE Amsterdam

Check hier het facebookevent om alle info nog eens rustig over te lezen