29 januari 2020, door Maartje

Slapen aan zee: 3 heerlijke nieuwe vakantieadressen aan de Nederlandse kust

29 januari 2020, door Maartje

Slapen aan zee: 3 heerlijke nieuwe vakantieadressen aan de Nederlandse kust

O boy o boy o boy, dit gáát me toch een mooie zomer worden! Weer of geen weer: de allerknapste logeeradressen steken de kop op, gewoon aan onze aller-eigenste Noordzee. Ha! We spotten er alvast vijf. Dikke kans dat dit rijtje de komende maanden meer en meer uitbreid. Bookmark 'm  maar alvast. We beginnen met twee keer Noord-Holland, een keer Zeeland en drie keer waanzinnig (en o zo hebberigmakend).

Suite Suite Zandvoort

Suite Suite Zandvoort

Al een poosje volgen we watertandend het heerlijke zandkleurige instagramaccount van Suite Suite in Zandvoort, een Airbnb aan zee. Alleen van het staren naar het account worden we al rustig, kun je nagaan hoe heerlijk een lang weekend of midweek ploffen op de beige banken en hangen in de rotan stoelen is.

Reserveren? Voila

Live Loud Girl Stays

Live Loud Girl Stays

Op naar Zeeland, al blijven we wel ook op instagram plakken want daar komen de eerste plaatjes voorbij van het roze getinte (en toch stoere – dat is namelijk het handschrift van styliste Linda a.k.a @liveloudgirl) vakantiehuis in het Zeeuwse Ouddorp. Wandelen naar zee, biertje pakken uit de roze smeg, dat idee.

boeken mag hier

ps. Linda en haar partner lanceerden ook deze geweldige IKEA-hack, de mooiste ooit. Alleen nog in Dubai te verkrijgen, verdomme.

HKliving Suites / Strandhotel Zoomers

HKliving Suites / Strandhotel Zoomers

Wellicht dat er nog wat onenigheid was over de naam maar wie deze twee titels voorbij heeft zien komen, moet vooral weten dat we het over één en hetzelfde kakelverse hotel aan de Noord-Hollandse kust hebben. In de duinen van Castricum moet je wezen waar stiekem de eerste gasten al hebben gelogeerd in wat ongetwijfeld het allerknapste kusthotel van het land moet gaan zijn/ is. De verf is nog nat en we zijn nog niet geweest, maar de hele boel werd van A tot Z ingericht door de creatieve en belachelijk smaakvolle gasten achter HKliving. Dan weet je het wel. De boel wordt uitgebaat door de luitjes van restaurant Zoomers die met twee vestigingen van hun content precies weten hoe dat moet, gasten ontvangen, ze verwennen en zorgen dat iedereen tevreden weer de deur uit loopt.

O je bent al weg.