8 mei 2020, door Maartje

Uitwaaien op het strand? Hier kan het! Bij deze strandtenten is de ‘to go’ on fleek

8 mei 2020, door Maartje

Uitwaaien op het strand? Hier kan het! Bij deze strandtenten is de ‘to go’ on fleek

Naar buiten is wat we willen en dan ook nog op plekken waar genoeg ruimte is en je ook echt even goed kunt uitwaaien. Conclusie: Op het strand moet je zijn!  Goed nieuws, er zijn namelijk genoeg horecazaken die klaar staan voor je gewenste dosis drankjes en happen to go en dan ook nog op het strand, waar we de kids immers het allerliefst uitlaten.

Noord-holland

Noord-holland

Aloha wijk aan zee: heerlijk deze strandtent. Altijd, en nu ook. Natuurlijk neem je hier koffie en appeltaart.

Bergen Aan Zee:  De Jongens zijn meestal ook open voor take out, check de Instagram even van te voren dan weet je zeker dat je er niet voor niets staat.

Tijn Ankersloot. Winter BBQ is on. Na een stevige wandeling staan ze hier voor je klaar met heel veel lekkers: Gluhwein met een broodje pulled pork? Hot choco slag met een kokoskoek? Of een verwarmende erwtensoep met roggebrood en katenspek.

Ubuntu: Yes, ze zijn nog even dicht maar als we de website moeten geloven vanaf februari zijn ze back!

Zuid-Holland

Zuid-Holland

Strandtent de Pit (‘s Gravenzande): Iedereen weet, een Pizza uit een hout-oven is toch wel het lekkerst. Wij gaan voor die pizza met venkelworst: perfect om te delen.

Branding Beach Club: de Strandbar is tijdens de lockdown iedere dag geopend vanaf 10:00 uur. De lekkerste broodjes maar je kunt ook pizza’s bestellen.

Witsand: ook hier zijn ze iedere dag geopend voor take away. Lekker warme koffie voor tijdens je wandeling of toch liever hot choco? Nom!

Zeeland

Zeeland

Strand Ruig: Mmmm hier haal je allerlei lekkers voor take out. Daar zeg je echt geen nee tegen. Ook een optie: nog wat lekkers voor je avondmaal (dat moet je wel even van te voren bestellen). En let op, de take out is alleen geopend in het weekend, zaterdag en zondag vanaf 11:00 uur.

Strand 90: Iedere dag geopend voor take away. Je kunt dit ook al van te voren bestellen, hoe handig. Lekkere broodjes maar je kunt ook je eigen borrelbox samenstellen.