14 oktober 2021, door Maartje

O well Hello Easy back to normal leven (HelloFresh!)

14 oktober 2021, door Maartje

O well Hello Easy back to normal leven (HelloFresh!)

We zijn hier bij Barts Boekje ab-so-luut de eersten die zullen toegeven dat het zo - post-corona (als we zover al mogen gaan) - knap lastig blijkt om ons nieuwe oude leven weer in goede banen te leiden. We kunnen en mogen weer meer en willen zo mogelijk nóg meer. Iets met verloren tijd inhalen, zeg maar. Maar we willen óók onze nieuw herwonnen rust niet kwijt. Een rust die gepaard gaat met meer thuis zijn dan 'vroeger' én meer tijd uittrekken voor een voedzame maaltijd thuis. Spreidstand? Contradictie? Onmogelijk? Mis! We zijn al even hartstikke overstag wat betreft HelloFresh, de verse boodschappen- en receptenbox die het (ons) leven precies dat gemak geeft waar we nu behoefte aan hebben.

HelloFresh

HelloFresh

Mocht je nog niet bekend zijn met het HelloFresh concept, leggen we het je graag even uit: aan de hand van een flexibel opzegbaar abonnement bestel je via hellofresh.nl wekelijks drie, vier of vijf recepten waarvan de ingrediënten in exacte hoeveelheden thuis worden bezorgd. Elke verzameling ingrediënten die hoort bij één recept zit in een apart kartonnen zakje in de doos, zodat je je niet kunt vergissen wat bij wat hoort – easy does it! De recepten worden op aantrekkelijk vormgegeven kaarten meegeleverd en kun je, uiteraard, bewaren voor als je het recept nog eens na wil maken (wat wij al vaker deden met de plaattaart op de foto – zó lekker!). Die recepten kun je bovendien zelf kiezen: eerst ga je voor een categorie zoals ‘snel en simpel’, ‘familierecepten’, ‘wereldrecepten’, ‘caloriebewust’ of bijvoorbeeld ‘vegetarische recepten’ en kies dan het aantal personen in je huishouden. Vervolgens krijg je een aantal aanbevelingen, maar die kun je eenvoudig omwisselen met een van de andere tot wel 30 (!) recepten die per week aangeboden worden. Overigens zijn ze allemaal altijd na te lezen op de site.

Gemak, dat mag duidelijk zijn, maar er zitten nogal wat meer voordelen aan zo’n HelloFresh abonnement: allereerst gooi je niets of nauwelijks meer iets weg, aangezien de levering wat betreft hoeveelheid precies aangepast is aan het recept voor het aantal leden in je huishouden. Fijn! En last but not least: afwisseling. Lord knows dat het daar in een druk huishouden nogal eens aan ontbreekt. Want als we wéér na moeten denken over wat we koken moeten, dan kun je er donder op zeggen dat er wéér hetzelfde op tafel komt… En: alles vers! What’s in a name.

Of het nog beter kan? Yes! Met de code HELLOBART krijg je (als je een nieuwe HelloFresh klant bent) 45 euro korting op je eerste drie boxen! Bij de eerste box krijg je 25 euro korting en bij je tweede en derde krijg je 10 euro korting. Op je eerste box ontvang je gratis verzendkosten.