18 oktober 2019, door Margaux van der Mieden

Herfstvakantie tip: gratis frietjes voor de kids bij Par Hasard in Amsterdam

18 oktober 2019, door Margaux van der Mieden

Herfstvakantie tip: gratis frietjes voor de kids bij Par Hasard in Amsterdam

Tadaa, zomaar een herfstvakantie tip voor een regenachtige dag. Kleintjes kunnen van zaterdag 19 oktober tot met zondag 27 oktober 2019 een gratis frietje scoren bij de lunch van de volwassenen bij Par Hasard. Prima herfstvakantie uitje dus. Uiteraard zijn er ook kindermenu’s te bestellen. Inclusief kleurplaat en het feest kan beginnen. Voor de ouders zijn er snacks en bourgondische gerechten en vergeet de speciaalbiertjes en wijnen niet. Kids blij en paps & mams ook blij. Twee vestigingen van Par Hasard doen mee.

Par Hasard

Par Hasard

Het Par Hasard imperium groeit als kool. Onlangs opende nieuwe telg Par Hasard Hoofddorpplein. Nog nooit van Par Hasard gehoord? Shame on you. Wat je daar zeker over moet weten, is dat je hier de allerlekkerste (biologische!) frikadel en friet met eigengemaakte saus van Amsterdam haalt. Van het land durven we zelfs best te stellen (en nee, we hebben zeker niet alle frikadellen van het land geproefd, noch alle sausen, we beweren maar wat, maar we menen het wel). Het is geen Mac kwaliteit. Par Hasard frites is inmiddels drie keer door de AD Friettest bekroond met de titel ‘beste friet van Amsterdam’. En dat zegt wel wat. En wat op niveau smaakt, mag ook op niveau ogen. De plastic snackbar stoeltjes zijn vervangen door een knap interieur. Wel zo gezellig zitten op je herfstvakantie-uitje.

Kortom: scoor de gratis frietjes voor de kleintjes tijdens de lunch. Heb je gelijk de ‘coolste mom/dad’ award op zak. Deze actie is de hele herfstvakantie geldig van 19 t/m 27 oktober. Twee vestigingen van Par Hasard doen mee.

Par Hasard