11 april 2019, door Barts Boekje

Hiep hiep friet: Par Hasard opent nieuwe vestiging op Hoofddorpplein

11 april 2019, door Barts Boekje

Hiep hiep friet: Par Hasard opent nieuwe vestiging op Hoofddorpplein

Hiep hiep friet! Ook in de Amsterdamse Schinkelbuurt kunnen we binnenkort op hoog niveau een frietje mayo nuttigen, want daar opent Par Hasard een nieuwe vestiging. Op Hoofddorpplein om precies te zijn.

 

Par Hasard Hoofddorpplein Amsterdam

Par Hasard Hoofddorpplein Amsterdam

Overbodig om te zeggen, trouwe Bart-lezer, maar anno 2019 kunnen woorden als ‘snackbar’ (snackbáh!) en ‘frituur’ natuurlijk écht niet meer. Deze woorden geven toch een ietwat nare bijsmaak, terwijl frites (dus géén patat) juist zo lekker kunnen zijn. Nee, we hebben nu over de friterie. Het luxe, mooiere zusje van de snackbáh, waar Par Hasard koploper van is.

Want voordat er het Frites Atelier en de Frietboutique waren, was er Par Hasard. Oké vooruit, pin ons niet vast op de chronologie, maar gezien de bourgondische ruggengraat loopt Par Hasard voorop, als je het ons vraagt.

Daarom hartstikke heugelijk nieuws: er komt een Par Hasard op het Hoofddorpplein! Met terras! In de zon! In het knappe hoekpand op Hoofddorpplein numero uno, volgens het recept dat je van Par Hasard gewend bent: een friterie met eigen ingang, met aangrenzend eetcafé waar je terecht kunt voor lunch (met frites), borrel (met frites) en diner (met frites).

Deze vestiging is de alweer de derde franchisevestiging en wordt na verwachting voor de zomer nog geopend. Inmiddels beschikt Par Hasard over vier vestigingen; Amsterdam De Pijp, Bullewijck by Par Hasard in Amsterdam Zuidoost, Par Hasard Scheveningen en Par Hasard Almere (foto). Binnenkort worden er twee nieuwe vestigingen geopend: Par Hasard Hoofddorpplein en Par Hasard Alkmaar.