Nederland, Zeeland21 november 2023, door Jip Groot

Culinaire ervaring en slapen in Zeeland: driesterrenrestaurant Inter Scaldes in samenwerking met Pillows Hotels

Nederland, Zeeland, 21 november 2023, door Jip Groot

Culinaire ervaring en slapen in Zeeland: driesterrenrestaurant Inter Scaldes in samenwerking met Pillows Hotels

On y va! Op naar Zeeland, want het is twee keer feest. We kunnen na een renovatie weer eten bij restaurant Inter Scaldes. En door de overname van Pillows Hotels (hartje Pillows) begin dit jaar kun je vanuit het restaurant rollend naar een van de 12 Pillows suites die exclusief beschikbaar zijn voor gasten van het restaurant. Na een zomer klussen (het ziet er knapper uit dan ooit) en de samenwerking met all time favorite Pillows Hotels, heeft deze plek vanaf nu weer haar deuren geopend.

Benieuwd naar alle Pillows hotels? Dat snappen we, voor een nachtje Pillows kun je iedereen wakker maken. Zo zijn we met regelmaat te vinden in Gent, Maurits At The Park en Brussel.

Nieuw avontuur

Nieuw avontuur

Een trip naar Zeeland is een goed idee maar een restaurant met een samenwerking met Pillows Hotels is wel een héél goed idee. Inter Scaldes (a.k.a. de Zeeuwse Parel) heeft dus 12 Pillows suites die exclusief zijn voor gasten van het restaurant. Bij Inter Scaldes draait het om eten op hoog niveau, waarbij gasten in de watten worden gelegd. Wie daarvoor zorgen? De nieuwe mede-eigenaren, we stellen u voor aan twee Michelinsterren chef Jeroen Actien en zijn partner Sanne.

Die twee nemen je mee op een culinaire reis naar de Zeeuwse omgeving. Het is er geen stijve bedoening hoor, gewoon eigentijds en ontspannen.

Ontspan, proef en beleef

Ontspan, proef en beleef

Beleving to the max, daar gaan Jeroen en Sanne voor. De eyecatcher van het restaurant is de open keuken, waar de chef en gasten elkaar ontmoeten. Het restaurant is volledig in stijl van de omgeving door de natuurlijke tinten en zachte structuren, waarbij het buitengevoel naar binnen wordt gebracht. Lekker rustgevend. Wat staat er op het menu? Er wordt gekookt met lokale ingrediënten zoals verse vis, schaal- en schelpdieren, dit in combinatie met vleesgerechten. Alles met een Zeeuwse twist, want we zijn tenslotte wel in Zeeland.

Van donderdag tot en met zondag wordt een vijf- of zevengangen menu geserveerd. Benieuwd naar het à-la-carte menu? Dat kan ook. Als kers op de taart bieden ze zowel valet parking als een helikopterplatform aan. Klinkt als ‘laten we gaan’ toch?

Reserveren doe je via deze link.