Nederland, Noordwijk1 juli 2019, door Maartje

Slapen in de duinen bij Strand en Kust Noordwijk (Nederland)

Nederland, Noordwijk, 1 juli 2019, door Maartje

Slapen in de duinen bij Strand en Kust Noordwijk (Nederland)

Zomer in Nederland... Als het weer mee zit, dan is er - en dat menen we oprecht - geen land ter wereld waar we liever zijn dan in ons eigen land. Op het strand, of in elk geval in de buurt van de zee het allerliefst. Omdat onze eigen strandcultuur (iedereen naar buiten!) de aller- allerleukste waar dan ook is. En als we dat dan doen, vakantievieren in eigen land, mogen we dan ook blijven slapen? Alsjeblieft? En mag dat dan in Noordwijk zijn, bij de reuze knappe huisjes van Strand & Kust Noordwijk bijvoorbeeld?

Slapen in de duinen bij Strand en Kust Noordwijk

Slapen in de duinen bij Strand en Kust Noordwijk

Op een rustig parkje vlak achter de duinen van Noordwijk staan de vakantiehuizen van Strand en Kust Noordwijk. Beide – er zijn er twee, de Strandvilla en de Duinlodge – opgetrokken uit licht hout (de Scandinavische look zeg maar – smullen) en vrij van de drukte. Heerlijk.

Beide huizen zijn overduidelijk ingericht met veel, heel veel liefde voor het strand: licht is het codewoord. Relaxte huizen om helemaal tot rust te komen en te genieten van zon, zee en strand. Fietsen staan bij het huisje en binnen 10 minuten sta je, met een mooi fietsritje via de duinen, op het strand. Wil je nog een avondrondje doen voordat je gaat slapen, dan zijn bos en duin niet veel verder dan een paar passen over de drempel van je tijdelijke onderkomen (hoezo is dit trouwens tijdelijk?!).

De Duinvilla is geschikt voor 6 personen (maximaal 4 volwassenen). Er zijn 2 slaapkamers en een slaapvide. De Duinlodge is geschikt voor 5 personen (maximaal 3 volwassenen.) met 1 slaapkamer beneden en een slaapvide boven. Beide huizen hebben dat heerlijke VT-wonen stijltje. Ongedwongen knap. Zoals het strand zelf zeg maar. Veel hout, rotan meubels, hangstoelen, fris wit op de muren en op de bedden. Wat je niet ziet op de plaatjes, is dat de huizen ook nog eens lekker ruiken, echt waar.

Geboekt? Good for you! En als je er dan toch bent, pak ook onze andere tips in en rond Noordwijk er nog even bij: Barts Boekje x Noordwijk