Nederland, Gelderland5 november 2023, door Julia Leijzer

De lekkerste croissants van Nijmegen haal je bij Holy Sweets

Nederland, Gelderland, 5 november 2023, door Julia Leijzer

De lekkerste croissants van Nijmegen haal je bij Holy Sweets

Hooooooly wat hebben ze hier lekkere croissants. Zo'n perfecte, luxueuze croissant waar je de laagjes kunt tellen! En daarvoor hoef je niet eens naar La France? Bij Holy Sweets aan de Houtstraat in Nijmegen vind je deze zoete spot vol lekkernijen. Denk aan: kaneelbroodjes, galettes, macarons, pain au chocolats en pistache croissantjes. Nou, zeg maar gerust CROISSANTS want dit zijn ware kunstwerken die je niet 1-2-3 weghapt. Deze heerlijke zaak noemt zich een patisserie en viennoiserie waar de producten dagvers worden bereid, en als je geluk hebt kun je een glimps van het meesterlijke productieproces meepakken voor de etalage.

Croissants waar je u tegen zegt

Croissants waar je u tegen zegt

Oui oui Viennoiserie: we zeggen ja tegen luxe broodjes en croissants. Hier een fijn bakkersproduct halen voelt als het cadeautje van de week: de geur van de versgebakken croissants uit de oven doet ‘t hem. Het cadeautje dat je jezelf geeft kun je zo al bijna proeven, maar dan moet je nog kiezen tussen een framboos croissant, pistache croissant, amandelcroissant of le pain au chocolat. Probeer elk weekend een nieuwe smaak en enjoy la sensation. 

Elke dag is Holy Sweets dag

Elke dag is Holy Sweets dag

A croissant a day keeps the doctor away. Deze Franse lifestyle implementeren we lekker in ons dagelijks leven. Een pauze van het werk begint met een croissant, een Parisien morning walk door de idyllische Nijmeegse straatjes doe je met een kaneelbroodje en een kickstart van je weekend begint met de Holy Sweetbox. Jij komt de week wel door zo.

Pastry als afsluiter

Pastry als afsluiter

Als patisserie verkoopt Holy Sweets ook heerlijk kleurrijke taartjes, om er maar een paar te noemen: hazelnootschuimgebak, passievrucht-mango, framboos, en natuurlijk chocolade. Wanneer je geen keuze kunt maken, of simpelweg alles wil proeven, is er een Holy Sweetbox met een proeverijtje met maar liefst 9(!) mini taartjes. Alleen al het zien van deze kleurrijke creaties maakt een regenachtige dag draagbaarder, en dan heb je je smaakpapillen nog niet eens aan het werk gezet. Everyday is pastry day bij Holy Sweets!

 

Holy Sweets