Nederland, Nijmegen15 augustus 2023, door Julia Leijzer

Een koffiewandeling door Nijmegen-Oost begint bij Billy’s Specialty Coffee

Nederland, Nijmegen, 15 augustus 2023, door Julia Leijzer

Een koffiewandeling door Nijmegen-Oost begint bij Billy’s Specialty Coffee

Yes, van koffiezaken krijgen we maar niet genoeg! Net buiten de stad, in het gezellige Nijmegen-Oost, vind je Billy's Specialty Coffee. Een koffietentje waar je én de beste koffie drinkt én kunt genieten van een prachtig, kleurrijk interieur. Het is toch heerlijk om bij een zaak te zitten wat als een upgrade van je huis voelt; een plek waar het huiskamergevoel heerst maar wat net dat sfeertje extra geeft. Nou, hier zit je goed hoor! Bovendien behoort ook het terras tot de zonnigste koffiespots van Nijmegen, het hele jaar door genieten dus.

 

Ken je het gevoel van wakker worden en de smaak van een goed bakkie koffie al bijna kunnen proeven? Een 'simpel' kopje koffie van je eigen apparaat klinkt goed, maar een kop écht goede koffie van écht goede koffiebonen klinkt tóch wat aantrekkelijker. Treat yourself, want een goed begin zet de toon van je dag.

Billy's Specialty Coffee

Billy's Specialty Coffee

Al struinend over de Daalseweg zul je al snel afgeleid worden door de fleurige kleuren die je door de ramen ziet van Billy’s Specialty Coffee. Hier moet en zal je even naar binnen moeten voor een glimpse van de vitrine met zoetigheid of van het oranje, groen-turquoise interieur. Nu je dan toch naar binnen bent gegaan is het checken van de menukaart ook zeker een must, want niet alleen de koffietjes zijn hier lekker. Ook de ontbijt en lunchkaart zijn he-le-maal lekker!

 

Koffietje on the go, koffietje binnen of buiten

Koffietje on the go, koffietje binnen of buiten

Het liefst drinken we ons koffietje met ons koppie in de zon, en dan graag ook iced! Want dat is wat je wil in de zomer. Of een koffiewandeling met flat white of chai latte (een aanrader!) voor on the go, dit maakt je hot girl/boy walk een moment van genot. Mocht het weer niet meezitten, dan zou ik zeggen plof neer in de knusse vensterbank, of op de relaxte stoelen. Genieten maarrrr!

You. Are. Lucky. dat deze hotspot in Nijmegen-Oost zit! Een wekelijkse wandeling onder de bloesembomen door, slenterend door de pittoreske straatjes van dit mooie stukje van de stad; dit is pas genieten geblazen. De perfecte escape van de drukte van de stad, en toch op loopafstand van alles.