Nederland, Tilburg30 oktober 2023, door Annemijn Heijstek

Culinair eten bij restobar Hooked in Tilburg

Nederland, Tilburg, 30 oktober 2023, door Annemijn Heijstek

Culinair eten bij restobar Hooked in Tilburg

It’s all in the name… wij zijn zeker Hooked! In deze sfeervolle restobar in het centrum van Tilburg kun je lekker borrelen en eten in Mediterrane sferen. Culinaire gerechtjes en een puike wijnkaart; niet voor niets favoriet onder locals.

Hooked

Hooked

Goed, Hooked dus. De gerechtjes op de kaart zijn geïnspireerd op de Spaanse, Italiaanse, Griekse en Franse keuken. Denk aan vers gesneden, windgedroogde tonijn, gebakken feta met cantaloupe, hangop en sesam en langzaam gegaarde varkenswangetjes met ‘ndjua beurre blanc. Maar je vindt er ook klassiekers zoals oesters, kaviaar en steak tartaar. De verrassing van de avond? De bloemkooltartaar met onder andere oude kaas crème, augurken ijs en gerookte amandelen.

Dat Hooked een fijne plek is, blijkt ook uit de Entree Award die ze in 2022 wonnen in de categorie ‘Best New Restobar’. Niet alleen werd Hooked geprezen om het goede eten, ook het interieur – een mix van hip Barcelona en klassiek Parijs –  en de fijne sfeer droegen bij aan de winst. Daar kan wat ons betreft de fantastische achtergrondmuziek aan toe worden gevoegd. Tip: reserveer een plekje aan de bar. Terwijl jij geniet van een goed glas wijn (of een frisje, net zo prima) zie je hoe de chefs je gerechtje voor je neus bereiden.