48 uur best of Bart
  • 22 May 2018
  • Happy New Website!
Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
22 May 2018
  • 05-04-2017
  • Mexico, Tulum

Hotel Nômade Tulum Mexico

Hotel Nômade Tulum Mexico

Knap. Knapper. Knapst. Dat is Nômade Tulum. Wat een plaatje. Het hotel is boho-cool ten top. Kussens op het zand, franjes aan lampen, eten vanaf een dienblad op de grond, kleden overal en dan op zijn allerbest tot uitvoer gebracht. Dit gaat uiteraard wel gepaard met bijbehorend publiek dus wees voorbereid op de hipste toeristen (die overigens ook versierd zijn met franjes). Dus: buik in, kin omhoog en paraderen maar.

nomade2

Het hotel is - eigenlijk - alleen toegankelijk voor gasten. En dat mag wat kosten. Maar we zijn de beroerdste niet, en, het mag gezegd: het is het waard. Gelukkig is de menukaart verder prima te betalen (plus muy delicioso) en aangezien iedereen geld wil verdienen, ook de mensen in Tulum, blijk je als niet-hotelgast na een beetje lief lachen toch ook welkom bij Nômade. Nômade Tulum