Nederland, Amsterdam2 mei 2020, door Imara Milatz

Hallo Amsterdam, hier is Hotmamahot 2GO!

Nederland, Amsterdam, 2 mei 2020, door Imara Milatz

Hallo Amsterdam, hier is Hotmamahot 2GO!

Dikke scheldwoorden klonken er door het land en ook aan het Hotmamahot front zal het niet anders geweest zijn: festivalseizoen twintig twintig is canceled. Maar he, Hotmamahot is niet gecanceld en draait op volle, nieuwe, toeren door. Dat deze heerlijke favoriete (mostly festival) cateraars hun creativiteit in weten te zetten, vertelde we hier al. Creatief? Ja! Nieuw Hotmamahot nieuws betekent goed nieuws: Hotmamahot 2GO. In twee woorden gepropt nog wel, dat verdient uitleg. Buckle up...

Hotmamahot 2GO

Hotmamahot 2GO

When life gives you no parties? Make your own party! Hotmamahot maar dan in een heerlijk leuke spin off met de naam 2GO erachter ge-copy-pasted. Put it together en je krijgt Hotmamahot 2GO, aangenaam. De cateraars, met een voorliefde voor de Aziatische keuken, besloten om eigenlijk niets anders te doen dan wat ze altijd al deden maar nu dan zonder de aanwezigheid van hetgeen wat we voorheen als festival kende (wat natuurlijk nogal een groot gemis is, we know. We onderschatten het echt niet).

Een nieuwe Hotmamahot wereld

Een nieuwe Hotmamahot wereld

Afgelopen tijd waren ze met niets anders bezig dan een nieuwe Hotmamahot-wereld te creëren. De belangrijkste vraag: waar en hoe gaat een cateraar dat voor elkaar boksen als normaliter het festvivalterrein je werkplek is? Er werd een antwoord op gevonden in de vorm van een samenwerking met chef Haukon van Gelder. Samen startten beide partijen op zaterdag 2 mei met afhaalmaaltijden vanuit de keuken locatie op de Beitelkade 13A in Amsterdam Noord. De menu’s zullen gericht zijn op de foodtruck en festival achtergrond van zowel Hotmamahot Catering als Haukons’ Duck Truck (which is bijna to good to be true). Kortom: streetfood van het hoogste niveau met creativiteit en spontaniteit hoog in het vaandel. Hoe bedoel je creativiteit, we vinden het heus niet zo leuk om te zeggen als het lijkt, komt ‘ie toch… Told ya!

Hotmamahot X Chef Haukon