10 april 2020, door Imara Milatz

House of Watt komt met compleet viergangen-aspergediner in een box

10 april 2020, door Imara Milatz

House of Watt komt met compleet viergangen-aspergediner in een box

De kaarten waren al verkocht, de tafels stonden op het punt om gedekt te worden en de eieren werden op de lastigste plekjes verstopt... En toen gebeurde het; de horeca ging pats boem, van de ene op de andere dag op slot. Werd het Aspergediner 2020 van House of Watts dan maar overgeslagen? Zo leek het even, maar het Aspergediner gaat juist hartstikke door en wel bij jou thuis. Om daar een draai aan te geven presenteert Firma Potschaft in samenwerking met Asperges AmsterdamSlagerij de Wit, Kaas van Klaas en House of Watt het Asperge Paasdiner voor thuis. Niet zomaar een beetje tafelen, maar maar liefst vier keer een nieuw gerecht aan de paastafel met als hoofdact, de main ingredient: asperges. Hoppa, zo doet je dat!

Viergangen asperge diner in een box...

Viergangen asperge diner in een box...

Een box tot de nok gevuld met heerlijke dagverse producten om zélf vier gangen van het heilige witte goud op tafel te zetten. In de box zitten vers gestoken Limburgse Asperges, huisgemaakte producten van Firma Potschaft en nog veel meer van dat lekkers. Alles smakelijk en zonder een supermarkt van dichtbij te hoeven zien, in een pakket aan huis geleverd. Alleen zelf nog even de keuken in, de boel preppen en iedereen aan tafel roepen. En dan natuurlijk wel aanstippen dat alles selfmade is. Kan niet misgaan! En kan ook niet niet een. groot succes worden, want wát een menu. De eerste ronde bestaat uit Potschaft’s gebakken crostini’s, blauwe kaas (van Klaas) en asperge chutney. Daarna volgt een huisgemaakte soep van verse asperges als tussengerecht, en uiteraard als hoofdgerecht Asperges met in gin gemarineerde zalm, ham (van slagerij de Wit), krieltjes, eitjes en verse boter. En we sluiten af met een  dessert met heerlijke Hollandse aardbeien. Serveer dit aan tafel met bijgeleverde balsamico reductie, en bon appetit! Klinkt dat goed of klinkt dat goed?

Pasen in quarantaine, daar mag best wat extra aandacht aan besteed worden. Ha en daar hoort natuurlijk een spelletje bij! The Pub Games regelt extra quality time, in de vorm van een spel natuurlijk, met de familie na het diner. Als extra-extraatje zit er ook nog eens een gouden ticket in één van de asperge boxen en  mocht je de gelukkige zijn met de the luck on your side, dan win je een heerlijk diner voor twee, bij House of Watt. Voor zometeen, alvast een date night buitenshuis in het verschiet.

Let’s set de facts straight, want wat leggen we neer voor zo’n box? Is €29,95 per persoon en dat bestempelen we als een goede deal. Het gaat nog steeds om een vier(!)gangendiner dat je online bestelt en daarna ophaalt bij House of Watt zelf. Waar wacht je nog op: 10 en 11 april zijn de afhaaldagen dus tijd voor actie. Gaat het niet meer lukken of heb je al andere paasplannen? Na de paasdagen zal de Firma Potschaft Asperge Webshop open blijven voor nog veel meer heerlijke aspergegerechten. Dus aan dat witte goud komen we wel.

House of Watt

Kan je ook niet genoeg van asperges krijgen? Snappen we. Gelukkig dachten ze er bij Asperge van de Teler ook zo over en richtten ze het platform op om alle aspergetelers op de kaart te zetten. Waar in Nederland je ook woont, via dit platform zie je meteen welke teler in de buurt asperges verkoopt. Comes in handy, niet waar?