Frankrijk, Parijs25 februari 2020, door Maartje

Hoxton Hotel Parijs

Frankrijk, Parijs, 25 februari 2020, door Maartje

Hoxton Hotel Parijs

Parijs is altijd een goed idee - duh. We vallen in herhaling. Ach, iedereen valt in herhaling wat dat betreft dus wat zou het. Maar áls er weer een reden nodig mocht zijn voor een op-en-neertje Parijs, dan is het deze wel: het eveneens altijdeengoedidee-Hoxton Hotel Parijs is open! Juist, de Engelse club (die high fived met de lui van onze ultieme hotelketen het Soho House) die al betaalbare en o zo aantrekkelijke hotels opende in Londen (2x), Amsterdam (duh) en binnenkort in Brooklyn New York (yay!), gooide gisteren de Franse deuren open. Jawel!

The Hoxton Parijs

The Hoxton Parijs

Onze Hoxton vrienden hebben goed begrepen dat je een winning team nooit moet change-en, en dat gebeurde dan ook niet: het lekkere hipster-coole The Hoxton sfeertje waar de club furore mee won, werd wederom piekfijn doorgevoerd. Wat heet: misschien werd het nóg wel beter uitgevoerd met knappe tinten blauw en roze op de kamers (dat zagen we nog niet eerder in de Hoxtonnettes) en veel okergeel. En er is bloemetjesbehang, the good way. Die laatste vind je vooral in cocktailbar Jacques. Toepasselijke naam. Vinden we leuk.

Die Jacques is meteen je beste vriend binnen de jongste The Hoxton telg want het is bij Bar Jacques waar je de lekkerste plekjes (en meest fotogenieke hoekjes) vind. Het restaurant van het hotel is precies wat je van The Hox verwacht, en dat is helemaal ok, en de geruite slopen trekken we de volgende keer zo van de bedden af.

Waar je The Hox Paris vind? Leuk dat je het vraagt, de locatie van het hotel is namelijk perfect: in het 2e op een steenworp van, naja, van alles wel eigenlijk. Mocht je niet in het hotel willen eten (want daar slaap en ontbijt je toch al), mogen we dan pizza bij Da Graziella opteren? 3 x struikelen vanaf het hotel. Of Bambou voor Aziatisch, nóg dichterbij. La Cevicheria vind je eveneens om de hoek en het heerlijke Ellsworth is nog geen 10 minuten wandelen. Let wel: wandelen door Parijs. Veel te kort dus. See ya soon Hox! The Hoxton Paris